Tämä maali oli jääkylmä suihku – PSG:n tähtinippu vaikeuksissa Mestarien liigan pudotuspeleissä

Barcelona iskee ensimmäisestä kunnon paikastaan – pallo PSG-rysään Raphinhan polvesta 1:30
Katso: Raphinha maalasi kotijoukkue Barcelonan ensimmäisestä kunnon paikasta – 16-vuotiaalta huippulupaukselta huikaiseva petaus.

Barcelona onnistui maalinteossa ensimmäisestä kunnollisesta paikastaan ja siirtyi 1–0-johtoon jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa Paris Saint-Germainia vastaan. Barcelona johtaa otteluparia nyt kahden osuman erolla.

Barcelona siirtyi toisessa osaottelussa kotonaan johtoon 12. minuutilla Raphinhan polvesta kimmonneella kihauksella. Barcelonan 16-vuotias huippulupaus Lamine Yamal oli vienyt PSG:ssä pelaavan Portugalin maajoukkuepuolustaja Nuno Mendesin vipuun ja tarjoillut pelivälineen sen jälkeen maalin edustalle.

Näet maalin ylälaidan videolta.

MTV Urheilun selostaja Lauri Kottonen huomioi, että kyseessä oli Barcelonan ensimmäinen paikka ottelun alkua hallinnutta PSG:tä vastaan. Muun muassa Kylian Mbappén tähdittämä pariisilaisjoukkue sai jääkylmän suihkun ja ajautui otteluparissa tukalampaan asemaan.

Barcelona voitti avausosaottelun Pariisissa 3–2, joten ottelupari on nyt sille 4–2. Jatkoon etenevä joukkue ratkeaa kahden ottelun yhteismaalien perusteella.

Lue myös:

    Uusimmat