Mestarien liigassa hämmentävä episodi ennen ottelun alkua – "En ole koskaan kokenut mitään vastaavaa"

Arsenalin päävalmentaja Jonas Eidevall sanoi, ettei ollut kokenut koskaan vastaavaa, kun ottelukentän maalit todettiin liian pieniksi ennen naisten Mestarien liigan karsintaottelua Ajaxia vastaan keskiviikkona Amsterdamissa.

Ennen ottelua nähtiin erikoinen tilanne, kun Eidevall kollegoineen epäili katseen päästä maalitolppia liian pieniksi. Epäilys osoittautui oikeaksi: pystypuut olivat kymmenen senttiä vaadittua pienemmät ja jouduttiin vaihtamaan kokonaan.

Juttu jatkuu tviitin jälkeen.

– On ollut hyvin merkillinen kokemus olla täällä, Eidevall sanoi BBC:n mukaan.

– Pelaaminen Ajaxin kaltaista isoa seuraa vastaan, missä meidän piti mitata maalit ennen pelin alkua... en ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Se oli outoa, mutta voimme hallita vain omia asioitamme.

Kansainvälisten sääntöjen mukaan maalien on oltava 2,44 metriä korkeita ja 7,32 metriä leveitä. Hollannin liigassa Ajax käyttää kuitenkin kymmenen senttiä matalampia maaleja, joita ei oltu vaihdettu Mestarien liigan otteluun vaadittaviksi. 

Arsenal voitti ottelun 1–0 Vivianne Miedeman maalilla ja eteni karsintojen toiselta kierrokselta jatkoon avausosan päätyttyä lukemiin 2–2.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja