Meeri Koutaniemeltä hämmentävä paljastus Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta – tanssii tulevassa jaksossa toisen parin kanssa!

Meeri Koutaniemi teki hämmentävän paljastuksen kertoessaan MTV Uutisille, että hänet tullaan näkemään vielä Tanssii Tähtien Kanssa -parketilla Katri Mäkisen kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa valokuvaaja Meeri Koutaniemi on totuttu näkemään tanssinopettaja Matti Puron parina, mutta taannoin hänet nähtiin lavalla myös tanssinopettaja Katri Mäkisen kanssaa. Koutaniemen ja Mäkisen tanssi teki vaikutuksen tuomareihin ja katsojiin, ja nyt Koutaniemi lupaa, että lisää on luvassa.

– Luvassa on ihan mielettömät numerot. Meille tulee yllätysartisti ja sitten meille tulee jatkonumero sille minun ja Katrin tanssille, Koutaniemi vihjaa.

– Katri on mukana! hän hehkuttaa.

Koutaniemelle jäi edellisestä lähetyksestä erityisen hyvä tunne. Hän kuvaa oloaan positiivisin sanankääntein.

– Huojentunut, kiitollinen ja tosi hauskaa oli, teimme parhaamme, Koutaniemi toteaa.

Koutaniemi nähtiin edellisessä lähetyksessä Pieni merenneito -sadun Arielin roolissa. Lavalla nähtiin yllättäen myös satuhahmojen pukuihin sonnustautuneita tanssijoita. Koutaniemi paljasti haastattelussa, keitä lavalla nähdyt tanssijat olivat.

– He ovat Matin ystäviä, tanssijoita kaikki. Heillä on ollut joskus laivalla tämä show, niin sieltä löytyivät nämä asut, Koutaniemi kertoi.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat