McDonald'sin autokaistalta pakoon – poliisilla takaa-ajo Raumalla

Poliisilla oli vauhdikas mutta lyhyt takaa-ajo Raumalla Satakunnassa viime yönä.

Tapahtumat alkoivat, kun poliisipartio oli aikeissa tarkastaa Rauman McDonald'sin autokaistalla olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon lauantain ja sunnuntain välisen yönä vähän puolenyön jälkeen.

Lounais-Suomen poliisin kertoman mukaan auton kuljettaja päätti kuitenkin yrittää poliisia karkuun ja kiihdytti voimakkaasti pois autokaistalta. Kuski eteni parkkipaikan läpi kohti Karjalankatua ja pyrki Luoteisväylän suuntaan.

Hetken päästä auto törmäsi liikenteenjakajaan, ja pakomatka päättyi lyhyeen. Poliisi otti kuljettajan kiinni.

Tilanteessa ei tiettävästi syntynyt henkilövahinkoja.

Poliisi pyytää parkkipaikalla olleita ilmoittamaan yhteystietonsa

Ajoneuvon miespuolista kuljettajaa epäillään muun muassa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumeen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lisäksi ajoneuvo, valkoinen farmarimallinen Skoda Octavia, epäillään olleen luvatta hänen käytössään.

McDonald'sin parkkipaikalla muutamat jalankulkijat joutuivat väistämään pakenevan ja nopeasti kiihdyttäneen ajoneuvon edestä sivuun. Poliisilla ei toistaiseksi ole heidän yhteystietojaan.

Poliisi pyytää tilanteessa vaaraan joutuneita ottamaan yhteyttä yhteistietojen saamiseksi joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsAppssa numeroon 050 4117655 tai soittamalla vihjepuhelinnumeroon 0295 417 259.

Lue myös:

    Uusimmat