Max Verstappen paljasti, milloin hän voi tietää voittavansa F1-mestaruuden – "Red Bull -radalta ei ole kovin haastava aloittaa"

Yksi päivä enää! Pitkään odotettu formulakausi alkaa vihdoin – C Moren asiantuntija Aaro Vainio kertoo. minkälaista kisaviikonloppua hän odottaa Itävallan GP:stä 11:14
F1-kausi on vihdoin alkamassa! C Moren asiantuntija Aaro Vainio ennakoi MTV Uutiset Livessä.

Alkavan F1-kauden mestarisuosikkeihin lukeutuva Max Verstappen ei halua puhua mestaruuden voittamisesta ennen kuin kolme ensimmäistä osakilpailua on ajettu.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Kauden avaava Itävallan GP suorana 3.-5.7.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Itävallan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-kausi starttaa tänä viikonloppuna Itävallan Red Bull -radalla. Verstappenille avauspaikka on paras mahdollinen, sillä hän on voittanut tallinsa kotikisan jo kaksi kertaa peräkkäin.

Red Bullin alankomaalaiskuski on tyytyväinen avauskilpailun sijaintiin, mutta haluaa kokea vielä Unkarin osakilpailun ennen puheita mahdollisesta mestaruudesta. Kyseessä on 22-vuotiaan viimeinen tilaisuus nousta F1-historian nuorimmaksi maailmanmestariksi.

– Ei puhuta tästä ennen kuin kolme kisaviikonloppua on takana. Tällä hetkellä kaikki on niin epävarmaa. Siitä on niin pitkä aika, kun kaikki ovat ajaneet autoa huippunopeudella, joten en osaa sanoa. Tiedän vain, että mestaruus on koko tallin tavoite, Verstappen kertoi Aston Martinin Facebook-sivuilla julkaistussa haastattelussa.

– Itävallassa on muutama mutka, mistä voi huomata auton suoritustason. Unkarissa olet puolestaan täysin autosi varassa. Sen jälkeen me tiedämme, onko meillä tarpeeksi hyvä auto vai ei, Verstappen kertoi pidätellen hymyään. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Verstappen uskoo olevansa valmis uuteen kauteen, vaikka hän on muiden kuljettajien tavoin viettänyt pitkän tovin normaalin kisarytmin ulkopuolella.

– Olen ajanut joillain autoilla hiljaiselon aikana, joten en ole huolissani. Olen nyt ajanut F1:ssä muutaman vuoden ajan. Oletan, että muutaman kierroksen jälkeen saan kisavireeni takaisin. Siinä mielessä Red Bull -radalta ei ole kovin haastava aloittaa.

Verstappen on myös tyytyväinen siihen, miten hänen asemansa Red Bullin kuljettajana sinetöitiin jo hyvissä ajoin ennen ensimmäistä osakilpailua. Hänen nykyinen sopimuksensa yhdysvaltalaistallin kanssa ulottuu vuoteen 2023 asti.

Sebastian Vettelin tilanne Ferrarilla ja Valtteri Bottaksen tulevaisuus Mercedeksellä ovat sen sijaan olleet kuumia puheenaiheita alkavan kauden alla.

– Minä en oikeastaan välitä siitä, mitä muut tallit tekevät. Tärkein asia on, että me hoidimme kaiken pois alta nopeasti. Pysyvyys on kiva ja todella tärkeä asia. Nyt voin vain keskittyä tulosten tekemiseen, Verstappen päätti.

Lähde: gpblog.com

Lue myös:

    Uusimmat