Manchester City nousi todellisesta pinteestä voittoon – dramaattiset viime hetken maalit alivoimalla!

Mahtiseura Manchester City oli tukalassa pinteessä Schalken vieraana jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosaottelussa Saksassa. City nousi kuitenkin Nicolás Otamendin ulosajon jälkeen 3–2-vierasvoittoon.

City siirtyi avausjaksolla johtoon, kun Schalken maalivahti Ralf Fährmann epäonnistui lyhyessä syötössään. Cityn David Silva pääsi väliin ja jakoi pallon pian Sergio Agüerolle, joka painoi avausmaalin tyhjiin.

Schalke kampesi kuitenkin jo saman jakson aikana rinnalle ja ohi. Kummankin osuman ampui rangaistuspotkusta Nabil Bentaleb.

Ensimmäinen rangaistuspotku tuomittiin, kun Cityn Nicolás Otamendi oli osunut palloon rangaistusalueella kädellään. Toisen rankkarin Schalke sai, kun Cityn Fernandinho työnsi Salif Sanén kumoon puolustusalueella.

Ensimmäisen pilkun Bentaleb upotti oikeaan kulmaan, ja toisen hän tykitti ylös (videot alla).

Cityn ilta näytti pimenevän entisestään toisella jaksolla, kun Otamendi rappasi Guido Burgstallerin nurmenpintaan, ja hänet ajettiin toisen keltaisen kortin myötä ulos.

City joutui vajaamiehiseksi, mutta vaihtomies Leroy Sané ampui 85. minuutilla vapaapotkun painavalla laukauksella kaukaa sisään ja toi englantilaiset 2–2-tasalukemiin (video alla).

Lisää seurasi. Raheem Sterling osui 90. minuutilla lähietäisyydeltä ja iski Cityn 3–2-vierasvoittoon.

Illan toisessa Mestarien liiga -ottelussa Atletico Madrid kukisti Juventuksen maalein 2–0. José María Giménez survoi avausosumassa pallon häkkiin kulmapotkun jälkitilanteesta, ja toisen osuman tuikkasi oikeasta kulmasta pömpeliin Diego Godin.

Näiden neljännesvälieräparien toiset kohtaamiset pelataan kolmen viikon päästä tiistaina.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.