Lapsi halusi ottaa käsivoiteen mukaansa – pian koulusta soitettiin äidille kiusallinen puhelu

Kun Espesan tytär pyysi saada ottaa käsivoiteen mukaan kouluun, äiti suostui. Toteutunutta toivetta seurasi kuitenkin pian kiusallinen puhelu koulusta.

Lapsensa kolmantena koulupäivänä Espesa kutsuttiin tyttärensä kouluun. Syy on huvittanut monia.

Espesa Jugosa Fupa kertoi hauskasta sattumuksesta sosiaalisessa mediassa. Hänen tyttärensä oli pyytänyt häneltä lupaa ottaa käsivoidetta kouluun.

– Sanoin tietysti: "Saat luvan, ota se pieni matkakokoinen lipastoni ylälaatikosta". Valitettavasti en tarkistanut, että hän otti oikean purkin, koska olin kiireinen.

"Rouva, tämä ei ole voidetta..."

Kun koulupäivää oli kulunut vartti, Espesa sai puhelun. Soittaja oli opettaja, joka nauroi Espesan mukaan "hysteerisesti" kysyessään, tietääkö äiti, mitä hänen lapsensa levittää iholleen.

– Sanoin: "Kyllä, se on Jergens-merkkistä voidetta. Miksi?" "Tämä ei ole voidetta, rouva". Menen koululle ja näen, että lapseni on aivan kiiltävä. Ajattelen itsekseni: "Miksi hän otti mukaansa vauvaöljyn?", Espesa kuvailee tilannetta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pian kiillon todellinen syy kuitenkin selvisi. Opettaja veti esiin Espesan tyttären käyttämän voiteen, joka oli todellisuudessa intiimialueille tarkoitettu liukuvoide.

– Niin, että jos joku, siis kuka tahansa, haluaa lapsen (itselleen), nolostunut Espesa päättää tekstinsä.

"Anteeksi, muru, mutta nauran vieläkin"

Naisen jakama möhläys on saanut monet ilahtuneiksi.

– Anteeksi, muru, mutta nauran vieläkin, Jasmine Lewis kirjoittaa Facebookissa.

– Tämä. On. Hysteerisen hauskaa, Katie Gover sanoo.

Moni lohdutti Espesaa sanomalla, että voisi kuvitella oman lapsensa toimivan aivan samalla tavalla. Osalla olikin omia kokemuksia lasten aiheuttamista, punastuttavista hetkistä.

– Olin kerran töissä päivähoidossa, jonka esittelypäivään lapsi toi näytille raketin. Ei (se ollut raketti). Se oli äidin "erityinen ystävä", Shayna Gordon Overbaughkuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat