Mies hehkutti uuden työpaikan tervetulotoivotusta – kiusallinen totuus paljastui kuukausia myöhemmin: "Ymmärrän, mikseivät he voineet kertoa sinulle"

Etkö uskalla antaa palautetta aiheesta?"Pelkäämme, että meistä tulee hankalia ihmisiä" 4:25
Etkö uskalla antaa palautetta? Moni pelkää "hankalan" leimaa.

25-vuotias Jon luuli saaneensa kukkia ensimmäisen työpäivänsä kunniaksi. Todellisuus oli toinen – ja hieman kiusallinen.

Kun Twitter-käyttäjä Jon Qui Qui, oikealta nimeltään Jon Caña, aloitti uuden työn San Franciscossa Essence-yrityksessä lokakuussa, hän ilahtui huomatessaan työpisteellään kassin täynnä lahjoja ja kauniin kukkakimpun.

Yrityksen eleestä ilahtunut Jon, 25, otti pari kuvaa kukkien kanssa ja twiittasi iloisena ensimmäisestä työpäivästään. Tämän jälkeen mies unohti koko asian.

Viime viikolla työpaikan juhlissa hän sai kuitenkin kuulla jotain kiusallista: kukat eivät koskaan olleet hänelle tarkoitettuja, uutisoi muun muassa BuzzFeed.

Jon paljasti Twitterissä saaneensa kuulla, että kukat olivat olleet hänen työpöydällään erehdyksessä. Todellisuudessa ne oli tarkoitettu naiselle, joka oli jäämässä äitiyslomalle.

– He näkivät minut ottavan kuvia niiden kanssa, ja heistä tuntui pahalta ottaa ne pois. Nauraa käkätän, Jon ilakoi Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiitillä on yli 260 000 tykkäystä.

"Näytät niin ylpeältä, että ymmärrän, mikseivät he voineet kertoa sinulle", nauroi eräs Twitter-käyttäjä.  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Oletin vain, että ne olivat osa ensimmäisen päivän kokemusta. Ajattelin, että tämä päivä vain paranee koko ajan, Jon nauraa BuzzFeedin haastattelussa.

Sattuu sitä muillekin

Muutkin innostuivat kertomaan omista noloista työpaikkamokistaan.

"Aloitin uudessa työssä vuosia sitten, ja kun kävelin sisään ensimmäisenä päivänä, pöydälläni oli iso kulhollinen suklaamakeisia. Olin todella ilahtunut siitä, kunnes kuulin, että ne oli tarkoitettu koko toimistolle, ja ne oli laitettu minun pöydälleni vain siksi, etteivät he tienneet, minne muualle laittaa ne", Twitter-käyttäjä Dawn muistelee.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: BuzzFeed, Irish News

Lue myös:

    Uusimmat