Kuukausien tauon jälkeen pelannut Tuukka Rask kärsi krampeista – nauratti toimittajia joukkueen pahimmalla uhkakuvalla

Boston Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Rask oli pelannut edellisen kerran maaliskuun 10. päivä ennen varhain torstain aamuna päättynyttä sijoitussarjan ottelua Tampa Bayta vastaan. Bostonin 2-3-tappioon päättyneen ottelun jälkeen Rask kohtasi kysymyksiä kunnostaan ja joukkueen asemasta pudotuspeleissä.

– Tunsin oloni hyväksi, vaikka ottelussa toki sattui ja tapahtui. Aluksi kiekot vähän pomppivat, mutta yritin vain saada rytmistä kiinni, Rask vastaili toimittajille ottelun jälkeen. 

– Minun on vain kehitettävä lonkankoukistajiani, ne kramppasivat toisen erän alussa. Näin kiekot, pystyin liikkumaan, ongelmia ei muuten ollut. Tämä oli ensimmäinen pelini moneen kuukauteen, joten minun on oltava tyytyväinen.

Bruins-päävalmentaja Bruce Cassidy harmitteli medialle poikkeuksellista pudotuspelijärjestelmää. Ainoana joukkueena yli 100 pistettä keränneelle Bostonille olisi tavallisissa olosuhteissa ojennettu runkosarjan voittajan Presidents' Trophy -palkinto, mutta joukkueen hävittyä kaksi ensimmäistä sijoitussarjan ottelua se ei voi sijoittua itäisessä konferenssissa enää kolmatta sijaa korkeammalle.

Rask ei harmittele mahdollisia sijoituksia.

– Jos haluaa mennä pudotuspeleissä pitkälle, pitää olla valmis voittamaan kaikki joukkueet. Tilanne on mikä on. En välitä, mikä on loppusijoituksemme. Meidän on keskityttävä vain pelimme kehittämiseen. Mielestäni pahin mahdollinen tilanne olisi, jos menettäisimme harjoitushallissa pukukoppimme, Rask väritteli.


Lue myös:

    Uusimmat