Joonas Donskoi liekehti, Mikko Rantanen säesti – vahvavireinen Colorado Avalanche armoton Dallas Starsille

Colorado Avalanche antoi tylyä kyytiä Dallas Starsille Suomen aikaa varhain torstaiaamuna NHL:n pudotuspelejä edeltävissä sijoitusotteluissa. Joonas Donskoi teki maalin ja antoi syötön, kun Avalanche voitti ottelun maalein 4-0.

Puolustajalupaus Cale Makar vei Avalanchen johtoon ylivoimalla ja Donskoi lisäsi johtoa, kun erää oli pelaamatta neljä ja puoli minuuttia. Puolustaja Samuel Girard laukoi ylivoimalla tulleen aloitusvoiton jälkeen viivasta, ja irtokiekossa hereillä ollut Donskoi siivosi lukemiksi 2-0.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Toisen erän ainoasta maalista vastasi Coloradon Vladislav Namestnikov. Syötön osumaan tarjoilivat joukkueen ykköspyssyt Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen.

Donskoin illan toinen tehopiste syntyi päätöserässä niin ikään ylivoimalla. Suomalainen kirjautti kakkossyötön Andre Burakovskyn iskemään 4-0-maaliin.

Colorado on voittanut molemmat pelaamansa sijoitusottelut.