Kolme viettelevää vinkkiä: Näillä kampauksilla hurmaat pikkujouluissa!

Nainen, haluatko kääntää katseita pikkujouluissa tai muissa juhlatilaisuuksissa? Täydellisen asun ja asusteiden lisäksi panosta myös kampaukseesi: lue kolme helppoa vinkkiä, millainen juhlakampaus on tänä talvena muodikas ja näyttävä.

Brittikyselyn mukaan naiset käyttävät keskimäärin jopa 12 tuntia pikkujouluihin valmistautumiseen muun muassa pohtien, millaisen asun, meikin ja mitä asusteita he laittavat juhliin ylleen.

Mutta entäpä kampaus? Lue vinkit, miten sinä voisit panostaa kampaukseesi tänä talvena!

Viettelevä tai rempseä nainen: Kiharat

Koska suomalaisnaisten hiukset ovat tunnetusti varsinkin talvisaikaan littanat ja lättänät, kunnon kiharat ovat loistava idea kampaukselle esimerkiksi pikkujouluihin!

Voit tuunata hiuksistasi valtavan kiharapilven tai vaihtoehtoisesti kihartaa hiuksesi kauniille korkkiruuvikiharille ja nostattaa ne sivulle (oikealle tai vasemmalle puolelle) kuin morsian ikään. Myös lyhyet hiukset voi kihartaa ja nostaa ylös, jos rempseä rock-henkisyys on sinun juttusi. Arvokkaampiin tilaisuuksiin voit nostaa hiukset tyylikkäästi ylös ja lisätä muutaman harkitun kiharan vapaina oleviin hiuksiin.

Kevyet kiharat pehmentävät kasvonpiirteitä. Kun hiukset ovat kuohkeat, saavat voimakkaan kasvonpiirteet vastapainoa ja katse kiinnittyy entistä tehokkaammin leukaperien sijasta silmiin. Rajusti taivutetut tai näyttävästi vasta leuan alla kihartuvat kampaukset vahvistavat puolestaan mielikuvaa kulmikkaammista kasvoista.

Lue myös:

Leikkisä tai perinteikäs nainen: Letti

Kalanruotoletti, päänmyötäinen ranskalainen letti, vesiputousletti.. erilaisia lettejä ja palmikkoja on moneen lähtöön. Kesällä rennosti sidottu lettikampaus oli loistava valinta, mutta näin talvena letti voi olla hitusen tiukempi ja näin myös näyttävämpi.

Uskalla kokeilla erilaisia lettikampauksia: esimerkiksi edessä, otsahiuksissa oleva letti kiinnittää varmasti erikoisuudellaan huomiota. Voit myös yhdistää letin salakavalasti muihin kampauksiin, kuten kiharien tai laineiden kanssa. Jos kuitenkin haluat luoda mielikuvan suloisesta, herttaisesta ja varsin perinteisestä suomineidosta, valitse höllempi, hitusen revitympi lettikampaus ja vaaleampi, luonnollisempi meikki. Jos letinteko ei suju sinulta kuin tanssi, turvaudu toverin tai kampaajan puoleen.

Leikkisyyttä lisätäksesi voit myös koristella lettikampauksen erilaisilla koristeilla, kuten kimmeltävillä hiuskoruilla, sulkakoruilla tai jopa kukkasilla, jotka sointuvat talviteemaan. Myös erilaiset hiuspannat – kuten kissankorvat tai niittipannat – ovat erittäin suosittuja tänä talvena.

Lue myös:

Tyylikäs tai rohkea nainen: Jakaus

Vahva kunnon keskijakaus on taas voimissaan: luotisuora jakaus on tyylikäs keskellä päätä, mutta myös näyttävästi toisella sivulla tai jopa niin alhaalla sivussa, kuin vain voi olla. Uskalla kokeilla uusia jakauksia; leikittele kammalla ja katso mihin hiuksesi taipuvat!

Kasvojen mittasuhteista syntyvään kokonaiskuvaan voi vaikuttaa yllättävän paljon juuri pelkän jakauksen paikalla. Kun jakaus on sivussa, on toisella puolella päätä automaattisesti tietysti enemmän hiuksia, jolloin toinen puoli kampauksesta on raskaampi. Mieti ja kokeile rohkeasti, kummalle puolelle jakauksen laitat!

Millaisen kampauksen sinä laittaisit juhliin? Kommentoi ja kerro omat kikkasi!

Lue myös:


Millainen hiusmalli sopii sinulle? Katso vinkit:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja