Hurmaavalla Pipsa Hurmerinnalla juhlien söpöimmät korvat – katso!

Top Chef -juontaja Pipsa Hurmerinta nosti kissan pöydälle Elle Style Awards -muotigaalassa ja sujautti hiuksiinsa muodikkaan pannan, jossa komeilivat herttaiset kissankorvat.

Kokki, malli ja Top Chef -juontaja Pipsa Hurmerinta sai kaikki kissaystävät puolelleen laittaessaan Ellen muotigaalaan ylleen Sportmaxin mekon, Christian Louboutinin kengät sekä laukun – sekä Maison Michelin hopeisen kissapannan.

– Löysin tämän mekon, jossa on tupsut, ja ajattelin että kissankorvat voisivat olla hauskat. Ei hirveän montaa kertaa tule sopivaa tilaisuutta, mihin voisi laittaa tällaiset korvat: ajattelin, että tällaiseen muotigaalaan ne voisivat sopiakin, Hurmerinta hymyilee.

Maison Michelin kissapannan hinta liikkuu noin 300 euron tietämillä. Muotigaalassa monet muutkin muodinystävät olivat sujauttaneet hiuksiinsa erilaisia muodikkaita piikkipantoja sekä kissankorvia.

– Kissoja on selvästi liikkeellä! Hurmerinta nauraa.

Oma tyyliään Hurmerinta kuvailee hasardiksi ja vaihtelevaksi: kuitenkin tietyt elementit ovat seuranneet naista vuodesta toiseen.

– Olen aina pukeutunut minihameisiin, isoihin villapaitoihin, yli polven meneviin sukkiin ja -saappaisiin. Se on se look, joka pysyy, Hurmerinta kertoo.

Jokaisen kokin unelma

Top Chef Suomi -ohjelman juontaja ja ruokablogisti Pipsa Hurmerinta on toteuttanut vastikään jokaisen kokin unelman.

– Ensimmäinen keittokirjani tuli ulos kuukausi sitten, ja sen tiimoilta on kiirettä pitänyt. Se on kuitenkin jokaisen kokin unelma: jokainen kokki unelmoi kirjoittavansa oman keittokirjansa, Hurmerinta kertoo.

Hyvän ruuan ystävänä Hurmerinta kehuu suomalaisten kokkausintoa.

– Suomalaiset todella luovia kokkaajia ja he kokkaavat yhä enemmän ja enemmän, mikä on mielestäni todella hienoa. Ihmiset tekevät paljon ruokaa ja etenkin ovat kiinnostuneet ruuasta: se vie meidän ruokakulttuuriamme eteenpäin, Hurmerinta kiittelee.

– Meillä Suomessa on hirvittävän hienot raaka-aineet. Kotimaiset kasvikset, vihannekset ja sienet ovat varsinkin nyt mielettömät. Nyt on paras aika tehdä ruokaa.

Elle Style Awards 2012 nähdään MTV3-kanavalla perjantaina klo 21.00. Uusinta AVAlla sunnuntaina 28.10. klo 20.00.


Lue lisää muotigaalasta:


AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja