Tätä naiset rakastavat pikkujouluissa!

Työpaikan pikkujouluissa saa vaihtaa hetkeksi vapaalle, mutta valmistautuminen juhliin saattaa kestää kauemmin kuin työpäivän verran.

Uusi kysely paljastaa, että naiset käyttävät keskimäärin 12 tuntia pikkujouluihin valmistautumiseen. Eli siis kauemmin kuin, mitä itse juhlat kestävät. 17 prosenttia naisista käyttää vähintään kaksi päivää valitessaan täydellistä asua ja siihen sopivia asusteita.

Neljäsosa kahdesta tuhannesta brittikyselyyn vastanneesta naisesta myönsi käyttävänsä kolme tuntia asun pohtimiseen, lehtien pläräämiseen ja nettisivujen tutkimiseen selvittääkseen tuoreimmat trendit jo ennen vaatekauppoihin suuntaamista.

11 prosenttia aloittaa asun pohtimisen jo kuusi viikkoa ennen juhlia, kun taas kolme prosenttia naisista aloittaa valmistelut niinkin ajoissa kuin lokakuussa.

Liki puolet naisista kertoi, että asujen valitseminen, hiusten ja meikin laittaminen sekä muutaman drinkin nauttiminen valmistelujen ohessa ystävien kesken on jopa hauskempaa kuin kollegoiden kanssa seurustelu itse juhlassa.

Keskimäärin brittinaiset kokeilevat neljää asua ennen sen oikean valintaa, mutta yksi kymmenestä kokeilee yli kahdeksaa asua, Lambrinin teettämä kysely paljastaa.

Keskimäärin naiset tuhlaavat juhla-asuunsa 80 euroa, mutta kolme prosenttia naisista paljastaa tuhlaavansa yli 250 euroa.

Itse juhlapäivänä 13 prosenttia naisista myöntää käyttävänsä viisi tuntia tai yli valmistautumiseen.

– Kaikki rakastavat hyviä pikkujouluja. Se on mahdollisuus pukeutua nätisti ja näyttää parhaimmiltansa – täydellinen aika tehdä vaikutus johonkuhun erityiseen tai olla onnekas mistelin alla. Kuitenkin monelle meistä valmistautuminen voi olla parempaa kuin itse tapahtuma, Lorna Tweed Lambrinilta kommentoi tuloksia.

Testaa itsesi:

LUE MYÖS:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja