TOP 5: Muotitietoinen nainen panostaa näihin ajattomiin asusteisiin!

Vaikka pinnalle puskevat muotitrendit vaihtuvat silmänräpäyksessä, klassiset asusteet eivät kuitenkaan ole koskaan poissa muodista. Se, että omistaa muutaman ajattoman ja laadukkaan asusteen, voi pelastaa simppelimmänkin asukokonaisuuden. Muista, että suuri on kaunista.

Naiset rakastavat asusteita, eikä ihme: kaunis kaulakoru tai näyttävä laukku voi pelastaa nuutuneen lookin alta aikayksikön. Jokaisella naisella tulisikin olla ajattomia asusteita vaatekaapissaan, jotta juhlavampi ilta tai tärkeämpi työtapaaminen sujuisi näyttävimmissä merkeissä.

Muista tämä ohjenuora; asusteissa pieni ei ole kaunista!

1. Iso kaulakoru, näyttävä rintaneule tai esittävät korvakorut

Isokokoinen kaulakoru tai vaihtoehtoisesti korvakorut saavat asuusi ryhdikkyyttä. Kokeile esimerkiksi kiinnittää rintaneula villapuseroon tai laittaa kaulaasi ison kaulakorun yhdessä mustan, olkaimettoman mekon kanssa – asukokonaisuus saa heti uutta puhtia. Moninkertainen kaulakoru voi olla samalla sekä herkkä, että dramaattinen. Pitkän ketjun voi myös kietoa kaulan ympäri kaksin- tai jopa kolminkerroin.

Roikkuvat ja esittävät korvakorut puolestaan herättävät huomiota; varmista, antavatko ne juhlavan vai veikeän kuvan. Älä kuitenkaan laita isoa kaulakorua sekä isoja korvakoruja samaan aikaan!

2. Jättikokoinen huivi

Kietoisitpa ison huivin sitten olkapäittesi ympärille vilpoisuutta pakoillen, sitoisit sen pääsi ympärille silloin kun hiuksesi eivät suostu yhteistyöhön tai käyttäisit sitä vain värikkäänä piristyksenä yksinkertaiseen asuun, laadukas huivi näyttää aina trendikkäältä. Hartiahuivi, eli shaali näyttää upealta yhdistettynä esimerkiksi isojen käsikorujen kanssa. Valitse huivi, joka on keveä ja pehmeä!

3. Cocktailsormus

Alun perin näyttävää cocktailsormusta käytettiin pitkälti cocktailjuhlissa, jossa tuotiin esille se, että juhlissa juotiin tyylikkäästi ja näyttävästi alkoholia.

Cocktailsormuksen tunnistaa siitä, että se on hullunkurinen ja todella iso! Cocktailsormuksen myötä voit luopua muista koruista, ja anna rohkean ja huomiota herättävän sormuksen kerätä katseet pidellessäsi esimerkiksi kuohuviinilasia. Näyttävyys on cocktailsormuksessa tärkeämpää kuin se, ovatko timantit aitoja. Sormuksessa voi pönöttää pääkallo, se voi olla kauttaaltaan eläinprinttiä täynnä tai sitten se voi olla kaikessa yksinkertaisuudeessaan hervottoman iso kivi.

4. Isokokoinen laukku

Isokokoinen laukku ei ainoastaan ole näyttävä asuste, vaan myös kätevä: kiireisenä päivänä laukustasi tulisi löytyä niin miniläppäri, salivaatteet, meikkipussi, kalenteri, lompakko, avaimet kotiin ja töihin, lasten joululahjatoivelista ja vaikka mitä, isokokoinen laukku pelastaa päiväsi. Isoa laukkua valitessa kannattaa suosia neutraaleja värejä, jolloin huomio ei kiinnity liikaa laukkuun: varsinkin jos olet lyhyt nainen, suuri laukku pitkine olkahihnoineen saattaa lyhentää sinua entisestään. Kokeile vaikka isoa kantokassia!

5. Rannekello

Vaikka nykyään monet kurkkivat kellonaikaa kännyköistään, rannekelloa ei tulisi kuitenkaan haudata korulippaan perukoille. Rannekello voi toimia ikään kuin koruna tai näyttävänä, jopa miehisenä rannekoruna. Rannekelloja voi olla myös moneen eri käyttötarkoitukseen; oma kaunis juhlakellonsa, töissä pidettävä tyylikäs arkikello tai värikkäämpi ja isompi ilmestys harmaaseen arkeen. Myös myötä vanhat tai nostalgiaa edustavat rannekellot ovat erittäin suosittuja!

Rannekello henkii myös tietynlaista aikuisuutta, joten se on myös loistava lahja esimerkiksi ylioppilaalle. Ennenhän kello kertoi myös kantajansa varallisuustasosta.

Extra: Balleriinat

Balleriinoista tuli erittäin suosittuja ihanan Audrey Hepburnin myötä, kun tämän yllä nähtiin tiukat farkut ja balleriinat elokuvassa Funny Face (1957). Yksinkertaiset, elegantit ja klassiset balleriinat sopivat niin farkkujen ja jättikokoisen huivin, kuin myös kynähameen ja puseron kanssa. Balleriinat voivat olla täynnä koristeita, glitteriä, rusetteja, jolloin ne sopivat vaikka yöelämässä sipsutteluun tai juhlallisempiin illanistujaisiin.

Värikkäät balleriinat herättävät myös huomiota ja ne on ihanan helppo sujauttaa jalkaan. On myös olemassa taitettavia balleriinoja, joita voi pitää laukussaan varalla tai vaikka vaihtaa korkokengät illan mittaan leppoisiin balleriinoihin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja