Kissa odottanut jo pitkään uutta kotia – eläinkoti julkaisi surullisen kuvan: "Kukaan ei saapunut sen syntymäpäiväjuhlille"

Apua hylätyille lemmikeille 3:22
Suomessa hylätään paljon kissoja. Miksi?

Kaksivuotias kissa etsii kuumeisesti omaa kotia, mutta kukaan ei saapunut edes sen syntymäpäiville.

Lontoon Batterseassa sijaitsevan kissoille ja koirille tarkoitetun eläinsuojan toiveena oli, että Monique-kissa pääsisi viettämään kaksivuotissyntymäpäiviään omaan loppuelämän kotiinsa. Kissa on viettänyt eläinkodissa jo yli sata päivää.

Hiljattain eläinkodissa vietettiin Moniquen syntymäpäiviä, mutta someen jaettiin iloisen juhlakuvan sijaan totinen kuva, jossa kissa poseeraa yksinään juhlapöydällä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Monique-kissa etsii kotia, kun kukaan ei saapunut sen syntymäpäiväjuhlille, Battersea Public Affairs -tilillä surraan.

Syntymäpäiväjuhlat järjestettiin mahdollisen adoption kannustamiseksi. Vaikka juhlia mainostettiin sosiaalisessa mediassa, ei niille saapunut kukaan. Monique-kissa sai juhlia yksin onnittelubannerin ja lelujen keskellä. Kukaan ei ole ilmoittanut olevansa kiinnostunut kissan adoptoimisesta.

– On aina sääli nähdä jonkun kissoistamme jäävän huomiotta kerta toisena perään, erityisesti kun kissa on noin nuori, ja sillä on niin paljon tarjottavaa lemmikkinä, Battersean eläinkodin kissapuolesta vastaava Chrissie Grindrod toteaa Metrolle.

Moniquella on immuunikatovirus, joka ei tartu ihmisiin, mutta uudessa kodissa ei soisi olevan muita lemmikkejä. Kissan tulevassa kodissa toivotaan myös olevan aidattu takapiha.

Lue uusimmat  lifestyle-artikkelit.

Lähteet: YahooMetro

Lue myös:

    Uusimmat