Näin käy, kun kissa oppii tunnistamaan säilykepurkin avausäänen – omistajat naureskelevat kissoilleen somessa: "Nauroin niin paljon, että sattui"

1:41
Näin leikkaat kissan kynnet.

Twitterissä naureskellaan säilyketietoisille kissoille.

Tuskin kukaan halua, että lempiruoka tuodaan aivan nenän eteen ilman mahdollisuutta päästä maistamaan sitä. Eräs tonnikalaa rakastava kissa sai somehuomiota, kun sen omistaja avautui kissan käytöksestä somessa, kertoo Time.

Omistaja kertoi avanneensa tonnikalapurkkia kissan edessä, eikä kissa ottanut kuuleviin korviinsakaan tietoa, ettei ruoka olisi sille itselleen tarkoitettu. Twitter-ketjun myötä kävi ilmi, että säilykkeet ovat monelle muullekin kissalle paha paikka.

Viraaliksi noussut Twitter-ketju sai alkunsa maanantaina, kun kissan omistaja Jesse Nowack kirjoitti auki lemmikkinsä mietteet – ainakin niin kuin hän ne käsitti. Jesse muun muassa kuvitteli tonnikalapurkin avautuessa kissan luulevan, että tarjolla olisi toinen päivällinen lemmikille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tonnikalaa himoitseva kissa lähestyi purkkia kiittäen korkeampia voimia sille tarjotusta merenelävästä, eikä kuunnellut omistajansa vastaväitteitä. Ruoka kun oli omistajalle itselleen. Twiitillä on yli 200 000 tykkäystä.

"Puhtaasta petoksesta kertonut ilme viilsi minua syvältä"

Toisessa twiitissään Jesse selittää, että tilanne on sama, olipa säilykepurkissa mitä tahansa. Kissan on päästävä itse tarkistamaan säilykkeen sisältö.

– Se tekee näin minkä tahansa purkin kanssa. Avasin pavut eräänä päivänä ja se oli niin innoissaan, ja sitten annoin sen haistaa sitä, ja se puhtaasta petoksesta kertonut ilme sen kasvoilla viilsi minua syvältä, omistaja kertoo.

Se ei anna anteeksi, eikä se unohda." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Karvainen tytär on kaatanut pyykkikorin uhmatakseen, eikä sitä hiljennetä." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Nauroin niin paljon, että sattui"

Jessen kissan käytös on ollut monelle kissanomistajalle samaistuttavissa. Moni onkin kommentoinut Twitter-ketjuun sattumuksiaan oman lemmikkinsä kanssa.

– Näin kävi ja kissa oli niin vihainen, että laitoin muutaman pavun lautaselle sille vakuuttaakseni sen siitä, ettei se halunnut sitä, mitä purkissa oli, ja se söi yhden (olen aika varma, että vain ärsyttääkseen minua), kommentoi eräs twiittaaja.

Myös toinen kissanomistaja kertoi huvittavasta tilanteesta:

– Minulla oli kerran sitruunapippurin makuista tonnikalaa, ja annoin sen haistaa purkkia, kun olin syönyt, ja se oli ällistyttävää. Koska tonnikalan haju veti sitä puoleensa, mutta sitruunan tuoksu etoi sitä, mutta tonnikalan haju... mutta sitruunan haju... mutta tonnikala! ...mutta sitruuna! Nauroin niin paljon, että sattui.

– Meillä niin käy, kun se kuulee minun leikkaavan leikkuulaudalla, koska joskus siinä on kaikkivaltias kananrinta ja se saa vähän. Ja joskus se on sipulia, ja minä olen kamala ihminen, naureskelee eräs omistaja lemmikkinsä aivoituksille.

– Laitan aina kovaksi keitetyn munan tonnikalasalaattiiini, joten nyt kissani juoksevat joka kerta, kun avaan minkä tahansa purkin ja rikon kananmunan. Leivon paljon. Ne viettävät paljon aikaa pettyneinä, Rebecca-niminen Twitter-käyttäjä tunnustaa.

– Kun ostin ensimmäistää kertaa, luullakseni, papudippiä, kissani kuuli purkin avausäänen ja vaati osaansa. Se söi papudippiä, hitto vie, ennemmin kuin olisi myöntänyt, että oli väärässä, ihmettelee eräs kissanomistaja.

Lue uusimmat  lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja