Katso video! Miten ihmeessä tästä rysäyksestä voi selvitä hengissä? Auto törmäsi voimalla tukkirekkaan – kymmenet tukit lävistivät auton rajulla tavalla

Mies selvisi hengissä tukkien lävistäessä auton Yhdysvalloissa 0:45
Kuljettaja selvisi hengissä kuin ihmeen kaupalla, kun tukit lävistivät hänen autonsa liikenneonnettomuudessa Yhdysvalloissa.

Kuljettaja selvisi kuin ihmeen kaupalla vain pienin vammoin auton ja tukkirekan törmäyksessä Yhdysvalloissa. Asiasta uutisoi muun muassa amerikkalaissivusto CNN.

Video: Katso, millaiseen kuntoon kuljettajan auto meni rajussa törmäyksessä. 

Farmariautoa kuljettanut mies oli kesken ajon pudottanut jotain ajoneuvonsa jalkatilaan ja oli kurottautunut sitä kohti. Mies ei näin ollen havainnut edessään olevaa tukkirekkaa, ja ajoi voimalla sitä päin.

Törmäys teki äärimmäisen pahaa jälkeä. Tukkirekan kyydissä olleet tukit lävistivät miehen farmarin tuulilasin aina auton perätilaan asti. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuljettaja sai vain pieniä vammoja

Paikalle saapui useita pelastusyksiköitä. Whitfieldin palolaitoksen palopäällikkö Edward O'Brienin mukaan paikalla olleiden pelastusviranomaisten oli sahattava moottorisahalla yhteensä 30–40 tukkia paloiksi auton kuljettajan pelastamiseksi.

Tämän jälkeen miehen pelastaminen tapahtui muutamissa minuuteissa.

Vaikka toisin voisi luulla, auton kuljettaja selvisi onnettomuudesta hengissä. Palopäällikön mukaan kuljettaja sai vain lieviä vammoja, sillä kumarruksissa olleen miehen pää sijoittui onnekkaasti tukkien väliin.

Vielä on epäselvää, millaisen rangaistuksen mieskuljettaja saa huolimattomasta ajostaan.

Lähteet: CNN, Sky News, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat