Kätensä menettäneen naisen Tinder-profiili osuu suoraan nauruhermoon – itseironinen teksti leviää somessa

Amerikkalaisnaisen suorasukaisen hulvaton Tinder-profiili naurattaa somessa.

Tinder on oiva sovellus, jos haluaa tutustua uusiin ihmisiin. Sovelluksessa on tosin liiankin helppo sortua virheisiin, jotka karkottavat potentiaaliset deittikumppanit. Rehellisyys ja huumori kantavat usein kuitenkin pitkälle. Tämän sai huomata myös San Franciscossa asuva Lauren, 21.

Viime vuonna mopo-onnettomuudessa toisen kätensä menettäneen Laurenin hulvattoman rehellinen profiili on herättänyt runsaasti ihastusta sosiaalisessa mediassa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laurenin Tinder-profiilista tuli viraalihitti, kun kuvakaappaus siitä lähti leviämään Twitterissä ja Redditissä. Nettikansa rakastui kovia kokeneen Laurenin huumoriin ja suorasukaisuuteen koskien puuttuvaa kättä. 

Esimerkiksi ammattinsa Lauren on kertonut olevan 'arms dealer'. Termillä voi tarkoittaa aseiden välittäjää tai suoraan suomennettuna myös käsivarsien välittäjää. Nainen kertoo myös olevansa vapaasti suomennettuna "käsi sydämelläi (eng. hands down) Tinderin paras saalis".

"Kasvot 10/10, vartalo 9/10, persoonallisuus 20/10, käsivarret 1/2", Lauren luettelee.

Laurenin itseironiset kommentit vetosivat somekansaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Haluan mennä naimisiin hänen kanssaan? Siis nyt heti", twiittasi eräs mies.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Voisin ehdottomasti naida hänet", komppasi toinen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mennään kaikki naimisiin hänen kanssaan", totesi kolmas.

"En osaa taputtaa"

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos Laurenin vanhempia twiittejä katsoo, voi huomata, ettei huumoripitoinen teksti ole hänelle mitään uutta. Nuori nainen on aiemminkin vääntänyt vitsiä puuttuvasta kädestään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Olin meressä, ja tämä pieni lapsi kysyi, mitä käsivarrelleni tapahtui, ja kerroin hänelle, että se oli hai, ja hän juoksi pois, eikä ole vielä tullut takaisin."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En käytä taputtavaa emojia, koska en osaa taputtaa käsiäni yhteen, ja olen nyt täysin rehellinen."

Itselleen nauraminen ei ole tullut kuitenkaan itsestään. Laurenia ei juuri naurattanut välittömästi onnettomuuden jälkimainingeissa.

– Hetkeen en ollut okei vitsien kanssa. Mutta sitten aloin itse kertoa vitsejä, ja se on tavallaan auttanut, nainen kertoi Buzzfeedille.

Laajalle levinnyt Tinder-profiili tuli naisen mukaan kuitenkin tehtyä humalassa.

– Tulin kotiin aika humalassa, enkä oikeastaan muista kirjoittaneeni sitä. Heräsin, kun joku laittoi minulle yksityisviestin Reddit-päivityksestä kysyen, olinko se minä, ja olin, että hitto vie, taidanpa olla.

Lähteet: Buzzfeed, Someecards, Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat