Mainos

Et kai sorru näihin? 15 asiaa, joita nainen ei todellakaan halua nähdä miehen nettideittiprofiilissa

Reddit-käyttäjä pyysi naisia paljastamaan, millaiset asiat miehen nettideittiprofiilissa karkottavat potentiaaliset kumppanit. Et kai sorru näihin?

 1. Älä kerro itsestäsi pelkällä hymiörivistöllä. Mistä tiedät, että merkkirivi "vinkkaava hymiö, persikka, sydän" merkitsee samaa sinulle ja keskustelukumppanillesi?
 2. Älä vihjaa, että olet liian hyvä käyttämään Tinderiä. Kun kirjoitat ”en tajua, miksi olen täällä, hah”,  tulet samalla solvanneeksi kaikkia käyttäjiä, joiden toivot kiinnostuvan itsestäsi.
 3. Laita profiiliin kuva itsestäsi, älä autostasi.
 4. Ole edes yhdessä kuvassa paita päällä. Älä ota kaikkia kuviasi vessan peilin edessä! Älä myöskään ole jokaisessa kuvassasi baarissa, yökerhossa tai muuten päihtynyt. 
 5. Listaa asioita ja ominaisuuksia, joita etsit, älä asioita, joita et etsi!
 6. Älä anna tulevalle kumppanillesi typeriä, pinnallisia vaatimuksia malliin "vastaan viesteihisi vain, jos olet yli 177-senttinen".
 7. Älä jätä profiilitekstiä tyhjäksi tai kirjoita siihen pelkästään lausetta ”jos haluat tietää jotakin, kysy”.
 8. Älä solvaa sukupuolia kertomalla, että etsit ”kerrankin naista, joka ei ole hullu/joka ei vaadi huomiota koko ajan”.
 9. Älä ole kuvassa ystäväsi/kaverisi kainalossa. Potentiaalinen Tinder-match tuskin jaksaa arvailla, onko vieruskaverisi tyttöystävä, ex-rakas vai jotain muuta.
 10. Älä täytä profiilia kertomuksilla ex-rakkaastasi, vaikeasta elämästäsi ja kokemastasi tuskasta: ”Etsin hyvää naista, joka ei petä. Minut on petetty aiemmin, jos aiot vain jättää minut kaverini vuoksi, pysy kaukana…”
 11. Kun kirjoitat ”jos et kestä minua pahimmillani, et ansaitse minua parhaimmillani”, kerrot potentiaaliselle kumppanille olevasi niin vaikea ihminen, että siitä pitää varoittaa etukäteen.
 12. Älä vaadi asioita, joita et itse aio antaa. Älä esimerkiksi kerro, että vastaat vain viesteihin ihmisiltä, joiden ”profiili on kiinnostava”, jos oma profiilisi sisältää yhden kuvan ja kolme sanaa tekstiä.
 13. Älä aloita keskustelua halveeraamalla keskustelukumppanisi aikeita esimerkiksi sanomalla ”et varmaan kuitenkaan lue tätä, mutta…”
 14. Jos etsit seuraa vakavissasi, et aloita keskustelua seksuaalissävytteisellä viestillä, ethän?
 15. Älä laita profiilikuvaksesi vihjailevaa kuvaa haaroistasi! "Olen naimisissa, etsin seikkailua" ei ole useimmille ihmisille myyntivaltti. Toisaalta näin kirjoittava mies on ainakin rehellinen aikomuksistaan...

 

***

2:38

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.