Kaapo Kakko paljastaa kunnianhimoisen suunnitelman NHL-tulokaskaudelleen: ”Siinä koettaa syödä yhden äijän paikan”

Kaapo Kakko odottaa NHL-kauden alkua vesi kielellä – ylistää Rangersin joukkuetta:"Hyvä henki ja hyviä jätkiä, niin on helppo pelata" 2:41

Ensimmäiseen NHL-otteluunsa ensi yönä luisteleva Kaapo Kakko ei selvästi ole tullut New York Rangersiin vain täyttämään jämäketjuja.

Kakko, 18, harjoitteli Rangersin viimeistelytreeneissä joukkueen kakkosketjun laidassaRyan Stromen ja Chris Kreiderin vierellä.

Rangersiin isolla kohinalla juhannuksen varaustilaisuudessa valittu Kakko saa harteilleen paljon odotuksia, joihin hän on myös varsin valmis vastaamaan.

– Kun aloitan kakkosketjussa, niin siinä koettaa syödä yhden äijän paikan ykkösestä, Kakko kertoo MTV Urheilulle.

– Lähdetään ilman mitään odotuksia, joten katsotaan, miten pelit lähtevät, hän lisää.

Ylivoimassa Kakolle sovitettiin harjoituksissa paikkaan niin oikealta laidalta kuin keskeltä ja jopa viivamiehen tontilta. Valmennusjohdon suunnitelmat ovat vielä hiukan hämärän peitossa nuorelle suomalaiselle. Harjoitusten perusteella näyttää kuitenkin siltä, että ainakin ylivoimavastuuta on tulossa.

– No toivottavasti. Yv-paikka on vielä vaihdellut, joten en tiedä, missä ylivoimassa ja paikalla tulee pelattua. Koetetaan sitäkin saada sinne, missä viime kaudella lopetin. Uskon, että siinä tulee pisteitä, Kakko ennakoi.

Viime kaudella Kakko teki Turun Palloseuran paidassa 45 ottelussa 22+16=38 pistettä. Kevään MM-kultakisoissa hän iski kuusi maalia kymmenessä ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat