Jorma Uotiselta jyrkkä arvio Laura Lepistön esityksestä: "Ei liikuttanut"

Laura Lepistö ja Marko Keränen esittivät valssin, jossa nähtiin upeita nostoja ja pyörähdyksiä.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpailevat Laura Lepistö ja Marko Keränen esittivät illan jaksossa foxtrotin, joka tanssittiin La La Land -elokuvan City of stars -kappaleen tahtiin.

Lepistöä ei nähty elokuvasta tutussa keltaisessa mekossa, vaan luistelijan asu oli vaihtunut vaaleapunaiseen pukuun. Puvun helma kuulsi kauniisti läpi ja yläosan selkä oli jätetty avoimeksi. Koristekristallit toivat Lepistön puvun yläosaan lisää glamouria.

Parin herkkä foxtrot lähti liikkeelle upeilla pyörähdyksillä ja kauniilla jalannostolla. Tanssin aikana Keränen pyöritti pariaan ilmassa näyttävästi. Upea nosto keräsi yleisöltä valtavat hurraukset.

Parin tanssi päättyi herkkiin tunnelmiin, jossa Lepistö ja Keränen poseerasivat päät vastakkain.

Ohjelman tuomarikolmikossa loistavat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Haapalainen kommentoi esitystä teknisesti onnistuneeksi.

– Tämä ilta on ollut niin huikea tänään, että taso on ollut valtava. Tämä oli teidän tähän mennessä paras tanssi, hän kommentoi.

– Pehmeyttä on tullut selvästi lisää. Tanssi liikkui tilassa, mutta ei liikuttanut vielä minua, Uotinen arvioi.

Pari sai tuomaristolta 24 pistettä.

Myös ohjelman juontajia on nyt kolme, sillä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi saavat livelähetyksiin mukaan ihastuttavan Tuija Pehkosen. Unohtumattomien iltojen sulosävelistä vastaa Sami Pitkämö orkestereineen.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat