Jalkapallolegenda David Beckhamin pojan vapaapotkumaali sai katsojat hieromaan silmiään – sosiaalinen media innostui

Jalkapallolegenda David Beckhamin Romeo-poika viimeisteli uransa ensimmäisen maalin aikuisten tasolla, kun Inter Miamin kakkosjoukkue kaatoi Orlando City B:n. Komea vapaapotkumaali sai runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa ja ESPN:n jakama video on saanut jo yli 1,6 miljoonaa katselukertaa.

Vanhempi Beckham tuli urallaan tunnetuksi yhtenä kaikkien aikojen parhaimpana vapaapotkujen antajana. Nykyään hän omistaa jalkapalloseura Inter Miamin, jonka kakkosjoukkueessa pelaa hänen 19-vuotias poikansa Romeo. Maanantaina koettiin hieno hetki, kun Romeo Beckham viimeisteli uransa ensimmäisen maalinsa aikuisten tasolla ja nimenomaan vapaapotkusta.

Miamin joukkue sai toisen puoliajan lopulla vapaapotkun boksin ulkopuolelta. Nuorempi Beckham asettui antamaan vapaapotkua ja tarjoili tyylikkään viimeistelyn kuten isänsä omalla urallaan. Miami voitti ottelun 3-1 ja Beckham maalinsa lisäksi antoi yhden maalisyötön.

Osuma sai runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. David Beckham hehkutti maali Instagramissa ja kertoi olevansa todella ylpeä pojastaan. Romeo vastasi, että rakastaa isäänsä ja että maali oli hänelle omistettu. 

Katso maali alta. 

Lue myös:

    Uusimmat