IS: Yö-yhtyeen bändikaverit kertovat Olli Lindholmin terveysongelmista: "Viime vuosina Olli nukahteli kesken kaiken milloin missäkin"

Yö-yhtyeen jäsenet kuvailevat  Ilta-Sanomien haastattelussa Olli Lindholmin polttaneen kynttilää kolmesta päästä.

Yö-yhtyeen Ari Toikka, Jari Latomaa ja Mikko Kangasjärvi kertoivat Ilta-Sanomien haastattelussa Lindholmin kuoleman tulleen yllätyksenä. Kolmikko kuitenkin pelkäsi, että Lindholmin terveys saattaa pettää. 

– Olli ei polttanut kynttiläänsä kahdesta, vaan kolmesta päästä. Olli ei osannut pysähtyä. Usein Olli nukkui öisin vain maksimissaan kolme tuntia, ja selväähän se on, ettei sellaisella määrällä pitemmän päälle pärjää, Latomaa sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Eikä Olli pärjännytkään. Viime vuosina Olli nukahteli kesken kaiken milloin missäkin. Olli tykkäsi autolla ajamisesta, mutta viime vuosina hänellä oli keikkamatkoilla oma autokuski, koska hän ei kerta kaikkiaan jaksanut enää ajaa, Kangasjärvi kertoo.

Lindholm kertoi MTV Uutisille viime kesänä pitävänsä erityistä huolta kunnostaan ja liikkuvansa paljon.

– Se homma on mennyt tosi hyvin. Pistin juuri likkakaverille viestin, että vuosi sitten kävin pyörälenkillä todella paljon kipeytyneen käden vuoksi magneettikuvauksessa. Sitten syksyllä se leikattiin, Lindholm sanoi tuolloin. 

Myös Lindholmin The Voice of Finland -suojatti Mia Suszko kertoi miehen olleen oli hyvin aktiivinen.

– Tuntui, että hän oli aina menossa salille tai joogaan tai johonkin liikuntaan. Hän oli tosi aktiivinen. En olisi todellakaan uskonut, että mitään tuollaista voisi yhtäkkiä käydä, Suszko totesi.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Uusimmat