Olli Lindholm kertoi kirjassa aktiivisista elämäntavoistaan – sai itsevarmuutta kuntosalilta

Olli Lindholm puhui vuonna 2017 julkaistussa Yhden miehen varietee -kirjassa siitä, kuinka hän pitää jaksamistaan yllä.

Yö-yhtyeen keulakuva Olli Lindholm nukkui pois maanantain ja tiistain välisenä yönä sairaskohtauksen seurauksena. Rakastettu artisti toimi The Voice of Finland -ohjelmassa myös tähtivalmentajana. Ohjelman kautta hän auttoi aloittelevia artisteja urallaan.

Yksi heistä on Mia Suszko, joka sijoittui kilpailussa toiseksi ohjelman seitsemännellä kaudella. Osallistuttuaan ohjelmaan hän oli taustalaulajana Yön kiertueella, joka kesti kolmen kuukauden ajan.

Suszko kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että Lindholm oli hyvin aktiivinen.

– Tuntui, että hän oli aina menossa salille tai joogaan tai johonkin liikuntaan. Hän oli tosi aktiivinen. En olisi todellakaan uskonut, että mitään tuollaista voisi yhtäkkiä käydä, Suszko totesi.

Liikunta auttoi Yön nokkamiestä jaksamaan, vaikka menestys oli välillä rankkaa. Olli Lindholm puhui aiheesta Yhden miehen varietee -kirjassa (Docendo, 2017).

– Selviän ja jaksan kyllä. Minulla on aina esimerkiksi tuo urheilu. Käyn punttisalilla ja sellaista, sauvakävelykin on jees, Lindholm kertoi Arno Kotron kirjoittamassa teoksessa.

– Varsinkin kun heti aamulla treenaa jotain, tulee koko päiväksi hyvä olo. Ennen keikkoja kannattaa käydä salilla, se antaa itsevarmuutta.

Lue myös:

    Uusimmat