Olli Lindholm olisi täyttänyt 60 vuotta – Suvi Teräsniskalta koskettava päivitys

Olli Lindholmin kuolemasta kolme vuotta – näin rakastettu laulaja kertoi tulevaisuudensuunnitelmistaan vain reilu viikko ennen kohtalokasta sairauskohtausta 2:45
Tällainen oli Olli Lindholmin viimeinen haastattelu MTV Uutisille.

Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholmin kuolemasta tulee kuluneeksi viisi vuotta. Lindholm menehtyi äkillisesti sairaskohtaukseen 54 vuoden iässä 12. helmikuuta 2019.

Suomen tunnetuimpiin rock-muusikkoihin lukeutunut Olli Lindholm menehtyi yllättäen 12. helmikuuta 2019. -yhtyeen laulajana tunnettu Lindholm haudattiin lähipiirin läsnä ollessa perheen sukuhautaan Pomarkun vanhalla hautausmaalla maaliskuussa 2019

Laulaja Suvi Teräsniska muistelee Instagramissa edesmennyttä ystäväänsä. Teräsniska tuli ennen soolouraansa suomalaisille tutuksi Yö-yhtyeen taustalaulajana. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän kertoo päivityksessäään ajatelleensa Lindholmia paljon päivän aikana. Lindholm olisi täyttänyt 19. maaliskuuta 60 vuotta. 

– Minulta on tänään kysytty sinusta haastatteluissa niin kuin aina kysytään ja aina minä vastaan. Vastaan siitäkin huolimatta että se kääntyy joidenkin ihmisten päässä siihen että minä haluan mässäillä kuolemallasi. Tai että minulla on tarve hakea julkisuutta kauttasi. Vastaan vaikka tiedän että niistä revitään kovin turhia otsikoita niin kuin tästäkin päivityksestä ehkä tehdään, Teräsniska kirjoittaa. 

Laulaja kertoo vastaavansa kysymyksiä, koska muistaa aina sillä hetkellä, että Lindholm oli oikeasti olemassa. 

– Vastaan koska sinulla on ollut elämässäni iso merkitys eikä toista samanlaista ystävää tule enää koskaan. Vastaan koska minullakin on ikävä sinua. Meitä on täällä paljon. 

Hän kertoo, että julkaisemansa kuva on otettu syksyllä 2015 Oulussa Karpalokujalla, jossa asui perheensä kanssa tuolloin. 

– Olit aika rauhaton ja koitit vaihtelevalla menestyksellä syöttää meidän 8 kk:n ikäiselle esikoispojalle Terholle puuroa. Sinulla oli raskas vuosi takana ja levottomuutesi sai minutkin hieman varpailleen. Siinä istuskellessa sinä kuitenkin hiljalleen rauhotuit ja asetuit hetkeksi paikalleen. Tässä kuvassa on sellasta tyyneyttä mitä monesti hiljaa toivoin elämääsi.

Lindholm antoi viimeisen haastattelunsa MTV Uutisille Emma-gaalassa helmikuussa 2019 – vain kymmenen päivää ennen kohtalokasta sairaskohtausta. Hyväntuulinen Lindholm kertoi haastattelussa suunnittelevansa uutta hittiä ja odottavansa vuoden 2021 Yö-yhtyeen 40-vuotisjuhlaa.

– Kyllä tänä vuonna olisi pakko hitti saada. Viime vuonna se ”Mitä jos mä rakastan” meni niin hyvin läpi, mutta ihmiset unohtavat nopeasti, Lindholm pohti pilke silmäkulmassa.

Lindholm totesi myös, ettei gaalaillan palkinnot ole keskeisessä roolissa.

– Tämä on hieno juttu, vaikka en mitään pystejä saisikaan. Kyllä olen elämässäni ihan tarpeeksi saanut kaikkea.

Katso Lindholmin viimeinen haastattelu artikkelin videolta.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat