Redrama julkaisi koskettavan kirjoituksen Olli Lindholmista – muistelee ensitapaamista: "Tapasimme, kättelimme ja Olli kysyi minulta..."

7:13

Laulaja Redrama muistelee Instagram-päivityksessään vastikään menehtynyttä ystäväänsä, Yö-yhtyeen keulakuvaa, Olli Lindholmia.

Yön keulahahmo Olli Lindholm menehtyi saatuaan sairauskohtauksen 12. helmikuuta. Tuolloin 54-vuotiaan Lindholmin kotiin hälytettiin ambulanssi, joka kiidätti miehen sairaalaan. Mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä, ja laulaja todettiin yön aikana kuolleeksi.

Redrama työskenteli Lindholmin kanssa yhdessä The Voice of Finland -ohjelman valmentajana. Jo kaksikon ensikohtaamisessa oli sellainen tunnelma, että he tulevat ystävystymään, sillä kummallakin oli kokemuksia alkoholiongelmasta.

– Tapasimme, kättelimme ja Olli kysyi minulta heti: "Oletko selvin päin?". Hän viittasi sillä siihen, että aikoinaan näin ei ollut ja tuolloin addiktion vuoksi menetti kaiken. Vastasin hänelle kyllä ja hän sanoi, että: "Niin minäkin", Redrama kirjoittaa englanniksi julkaisemansa kuvan yhteydessä.

– Alusta alkaen meillä oli yhteys, jota on vaikea selittää, jos ei itse ole kokenut samaa sairautta. Meistä tuli läheisiä ystäviä ja Olli oli aina paikalla, kun tarvitsin ystävää, joka ymmärtää, jos tunnen oloni arvottomaksi, hän jatkaa.

Redrama kertoo koskettavassa päivityksessä kaipaavansa kollegaansa ja ystäväänsä.

– Olli oli uskollisin ja luotettavin ystävä, joka voi olla. Hän laittoi aina kaikki muut etusijalle. Minä kaipaan sinua. Pahinta on se, että et voi enää sanoa minua nössöksi, kun sanon tämän. Mutta minä kuulen sinut kirkkaasti ystäväni, Redrama päättää kirjoituksensa.

Lindholmia jäivät kaipaamaan äiti sekä naisystävä Eveliina ja lapset Ella ja Ossi. Taiteilijapiirit ja fanit ympäri maata ottivat tiedon Lindholmin ennenaikaisesta poismenosta vastaan järkyttyneenä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja