Ilkikuriset kuokkavieraat olivat pilata Cheekin yhtyeen viikonlopun – "Ne oli vihaisia, niitä oli kaikkialla"

Cheek poistuu näyttämöltä 8:22

Cheekin taustalaulajan mukaan Lahden keikkaviikonloppu sai yllättävän käänteen.

Uransa kahteen jättikonserttiin päättänyt hiphop-tähti Cheek esiintyi Lahden täpötäydessä mäkimontussa yhteensä 60 000 ihmiselle.

Cheekin taustalaulajana vuodesta 2015 asti toiminut ja viikonloppunakin paikalla ollut Eetu Teräs kertoi MTV:lle viimeisten keikkojen olleen monella tapaa ikimuistoisia.

– Kun näki aluksi tyhjän alueen, niin ei siinä vaiheessa vielä tajunnu mitä se h-hetki tuo tullessaan. Kun keikka starttasi, niin olihan se häkellyttävää nähdä ne ihmiset yleisössä. 

Alue sai yllättäviä kuokkavieraita

Eetun mukaan alue sai kuitenkin odottamattomia vieraita, jotka meinasivat pilata keikkaan valmistautumisen täysin.

– Mäkimonttu oli täynnä vihaisia ampiaisia! Ne oli tosi aktiivisia, niitä oli kaikkialla. En oikein tiennyt mitä tehdä, kun ampiainen lensi mikin nuppiin kesken biisin kun treenattiin. Mietittiin siinä, että tämä sama ei saa todellakaan tapahtua itse keikalla, Eetu muistelee.

Hänen mukaansa Jare itse ei kuitenkaan ampiaisista välittänyt.

– Mä luulen, että Jare oli niin fokusoitunut kaikkeen ihan muuhun, että se ei varmaan edes tajunnu niiden läsnäoloa. Me muut saatiin pelätä niitä tosissaan.

Porukan onneksi ampiaiset eivät illan hämärtyessä ja varsinaisen keikan aikana enää häirinneet tiimin tekemistä lavalla.

Missä Cheek mahtaa olla nyt?

Teräs kertoo, että lauantaisen keikan jälkeen tunteet nousivat koko porukalla pintaan toden teolla.

– Keikan jälkeen halailtiin toisiamme ja katsottiin ilotulitukset. Nostettiin malja onnistuneelle matkalle. Lähdettiin siitä sitten illanviettoon hyvissä merkeissä ensin Messukeskukseen ja sitten Lahden keskustaan.

Eetu kertoo Jaren itse olleen hyvin valmistautunut viikonloppuun niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hän ei osaa kuitenkaan sanoa missä mahtaa olla tällä hetkellä.

– Ehkä se on koiransa kanssa lenkillä, Eetu tuumailee.

Lue myös:

    Uusimmat