MTV paikalla: Cheekin ensimmäinen jäähyväiskeikka oli räiskyvää hittitykitystä – paikalla huikea tähtikattaus

Cheek poistuu näyttämöltä 8:22

MTV.fi seurasi tällä sivulla hiphop-tähti Cheekin ensimmäistä jäähyväiskeikkaa. Uransa kahteen jättikonserttiin lopettavan räppärin keikka alkoi perjantaina kello 20.10.

Suomen suurimpiin musiikkitähtiin kuuluva Cheek lopettaa uransa tänä viikonloppuna. Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, 36, esiintyy tänään perjantaina ja huomenna lauantaina Lahden mäkimontussa yhteensä 60 000 ihmiselle.

MTV oli paikan päällä räppärin ensimmäisellä jäähyväiskeikalla ja seurasi konsertin kulkua tällä sivulla.

---

22.39 Cheekin ensimmäinen jäähyväiskeikka päättyi osuvasti Valot sammuu -biisiin. Kiitos kaikille liveseurantaa seuranneille.

22.17 Encore pärähti käyntiin Mitä tänne jää -kappaleella.

22.16 Cheekin jäähyväiskeikat kantavat nimeä Valot sammuu. Twitterissä huomattiin, että Lahden liikennevalot sammuivat sopivasti, kun keikka päättyi.

22.00 Cheekin keikan virallinen osuus päättyi miehen lopetusuutisen jälkeen julkaistuun Enkelit-kappaleeseen.

21.52 Lavashow on ollut visuaalisine efekteineen ja pyrotehosteineen erittäin komea. Nyt mennään isolla!

21.51 Yllättävintä Cheekin jäähyväiskonsertissa tähän asti on ollut se, että Jenni Vartiaista ei nähty lavalla laulamassa Keinu-hitin kertosäettä.

21.47 Cheek kertoi faniensa toivoneen keikalla esitettäväksi eniten Niille joilla on paha olla -kappaletta. Tuo kappale kuultiin luonnollisesti seuraavaksi.

21.32 Huh mikä tähtikatras! JVG asteli lavalle esittämään Me ollaan ne -hitin Cheekin ja Elastisen kanssa.

21.24 Cheek hehkutti välispiikissä Elastista, tämän perustamaa Rähinä Records -levy-yhtiötä ja miehen Cheekille vaikeina aikoina tarjoamaa apua.

– Me ollaan perustettu yhteinen poikabändi, Profeetat. Nyt kun ollaan täällä, eiköhän vedetä vielä toinen biisi, kaksikko esitti vielä Profeettojen Yhtäccii-kappaleen.

21.19 Lisää vierailijoita! Cheek ja Elastinen esittivät Profeetat-yhteisprojektinsa Sinuhe-singlen.

21.03 – Muutin täältä pois vuonna 2008. Olin jotenkin angstinen Lahtea kohtaan, tuntui, että en kuulu tänne ollenkaan. Nyt kun on kulunut 10 vuotta, olen tajunnut, että jos Lahtea ei olisi, en välttämättä edes räppäisi. Tämä on kotikaupunkini. On mahtavaa järjestää nämä juhlat täällä, Cheek spiikkasi ja lavalle saapui laulaja Ilta, jonka kanssa räppäri esitti viimeiseksi studioalbumikseen jääneeltä Alfa Omegalta löytyvän Sillat-hitin.

20.59 Vain elämää -yhteistyö jatkui lavalla vielä Kaija Koon ja Cheekin Nää yöt ei anna armoo -yhteishitin ajan.

20.52 Jättiyllätys! Kaija Koo saapui lavalle!

20.51 Boom! Samoin teki heti perään kuultu Cheekin versio Kaija KoonTinakenkätytöstä.

20.50 Konsertissa kuullaan materiaalia myös Cheekin uran alkupuolelta: Avaimet mun kiesiin -hitti villitsi yleisöä mäkimontussa.

20.42 Tääl on bileet, kaikki sileeks! Liekeissä-hitin aikana on pakko todeta, että Cheekille on kertynyt vuosien saatossa iso määrä isoja hittejä.

20.40 Tuhlaajapoika-hitissä lavalla nähtiin myös Tasis, joka Cheekin sanojen mukaan on "originaali tuhlaajapoika".

20.39 Nyt yllätti! Cheek hyppäsi yllättäen indierockin puolelle: noin puolen tunnin jälkeen, kesken miehen Tuhlaajapoika-kappaletta, kuultiin katkelma The White Stripesin Seven Nation Army -hittiä.

20.33 Kaikki hyvin -kappale sulautui yhteen All Good Everything -hittiin.

20.32 – Nyt on saatu bileet käyntiin, nyt on aika nauttia tästä illasta, Cheek spiikkasi ennen Kaikki hyvin -kappaletta.

20.30 Cheek innostui hehkuttamaan Lahden mäkimonttuun saapunutta yleisöä:

– Huh huh! En tajua, miten hyvältä täällä näyttää, räppäri fiilisteli. 

– Meillä on vissiin tarkoitus pitää juhlat täällä tänään!

20.25 Kolmantena biisinä keikalla kuultiin Sokka irti -hitti, joka sai illan tähän mennessä isoimmat aplodit

20.13 Räjähtävä startti jäähyväisille! Cheekin uran toiseksi viimeinen konsertti käynnistyi näyttävillä ilotulitteilla ja pyroefekteillä ryyditetyllä Kuka muu muka -hitillä.

20.04 Lahden mäkimonttuun rakennetun jättimäisen lavan yläpuolella näkyvän kellon mukaan konsertti alkaa noin kello 20.10.

19.54: Tervetuloa seuraamaan Cheekin jäähyväiskeikan tapahtumia Maikkarin nettiin! Räppäritähden konsertin on määrä alkaa kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat