Mainos

Hunajapurkit veivät jamaikalaismiehen liki kolmeksi kuukaudeksi selliin Yhdysvalloissa – viranomaiset luulivat kovaksi huumeeksi

Leon Haughtonilla, 45, on ollut tapana tuoda syntymäsaareltaan Jamaikalta hunajaa teehen liruteltavaksi. Tuskin on enää, sillä mies joutui taannoin istumaan hunajapurkkiensa vuoksi pidätettynä liki kolme kuukautta.

Joulukuun lopussa tullivirkailijat löysivät Jamaikalta lomalta Yhdysvaltoihin palanneen Haughtonin matkatavaroista kolme purkkia, joiden etiketit kertoivat niissä olevan hunajaa.

Virkailijoiden mukaan tämä oli pötyä, sillä purkeissa oli selvästi metamfetamiinia. Purkit lähetettiin tutkittaviksi ja Haughton selliin.

Ensimmäiset tulokset tulivat Marylandissa sijaitsevasta laboratoriosta kahden viikon kulutta. Niiden mukaan purkeissa ei ollut huumeita.

Viranomaisten mukaan laboratorio oli kuitenkin turhan vaatimaton ja purnukat lähetettiin toiseen laboratorioon Georgiaan. Vasta siellä vahvistui, että purkeissa tosiaan oli hunajaa, ja Haughton pääsi vapaaksi 82 päivän jälkeen, menetettyään kuitenkin pidätysaikanaan työpaikkansa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja