Huawei jatkaa isoja satsauksia: Hankki Lionel Messin mannekiinikseen

Huawei on kovassa nousussa maailman matkapuhelinmarkkinoilla ja markkinoi tuotteitaan sen mukaisesti. Kiinalaisyhtiön tuorein satsaus on yhteistyö viime vuonna maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valitun Lionel Messin kanssa.

FC Barcelonaa edustava Messi on jatkossa Huawein brändilähettiläs. Huawein mukaan yhteistyöllä halutaan tuoda esiin yhtiön arvoja kuten oppimista ja kehittymistä.

– Lionel Messi rohkaisee esimerkillään ihmisiä keskittymään, pysymään lujana ja sitkeästi tavoittelemaan päämääräänsä. Huawei haluaa ”Make it Possible” -sloganinsa mukaisesti auttaa jokaista tavoitteidensa saavuttamisessa”, Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön Handset Product Linen johtaja Kevin Ho sanoo yhtiön tiedotteessa.

Messiä pidetään yleisesti erinomaisena esikuvana lapsille ja nuorille.

– Tavoitteensa saavuttaminen edellyttää sitä, että on valmis laittamaan kaikkensa peliin. Aina voi kehittyä. Jos aluksi asetettu asettamansa tavoite tulee saavutetuksi, voi siirtyä seuraavaan, Lionel Messi kertoo tiedotteessa.

Huaweilta odotetaan seuraavaa isoa puhelinjulkistusta Lontoossa huhtikuun alussa. Silloin luvassa on P9-lippulaivapuhelin. Huawei on viime aikoina noussut maailman kolmanneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi.

Aikaisemmin Huawei on tehnyt yhteistyötä muun muassa Robert Lewandowskin sekä Arsenalin ja AC Milanin kanssa. Yhteistyökumppaneiden joukossa on ollut myös Jokerit.

Lue myös:

    Uusimmat