Herttuatar Meghanin välit parhaaseen ystävään viilenivät – kryptiset someviestit hämmästyttävät

5:54
AP CNN: Meghan Markle otti julkisesti kantaa George Floydin traagiseen kuolemaan – "Olisi väärin olla sanomatta mitään"

Herttuatar Meghanin ja tämän parhaan ystävän Jessica Mulorneyn välit ovat rakoilleet vuoden verran. 

Herttuatar Meghanin ja hänen parhaan ystävänsä Jessica Mulroneyn välit alkoivat rakoilla vuosi sitten.

Nyt stylistinä Mulorney on julkaissut somessa välirikkoon viittaavia päivityksiä useamman kerran. Kesäkuun lopulla hän julkaisi Instagram Tarinat -osiossa kryptisen päivityksen, jonka fanit arvelivat olleen osoitettu juuri herttuatattarelle.

– Elämä muuttuu. Menetät rakkauden, menetät ystävän. Menetät itsestäsi palasia, joita et kuvitellut koskaan menettäväsi. Ja sitten, tajuamatta edes nuo palaset tulevat takaisin. Uusi rakkaus tulee. Parempia ystäviä tulee luoksesi. Vahvempana ja viisaampana katsot peiliin, Mulorney kirjoitti päivitykseeensä. 

Ei ensimmäinen laatuaan

Kryptinen viesti ei ollut ensimmäinen laatuaan. Mulorneyn Instagram Tarinat -osioon lävähti myös toukokuussa erikoinen viesti sen jälkeen, kun prinssi Harryn ja Oprah Winfreyn tuottama The Me You Can´t See -dokumenttisarja ilmestyi. 

– Puhu siitä, mihin uskot, kun olet valmis. Ei ole väliä sillä, kuinka voimakkaita muut äänet ovat, sinun äänelläsi on lopulta vain merkitystä, hän kirjoitti tuolloin.

Tästä syystä välit viilenivät

Mulroneyn televisio-ohjelma I Do, Redo vedettiin pois kanadalaisesta CTV:stä viime vuonna, kun hän ajautui erimielisyyteen lifestylebloggarina tunnetun Sasha Exeterin kanssa. Heidän keskutelunsa paneutui vaaleaihoisten etuoikeuksiin. 

– Koska show-isäntämme, Jessica Mulroney, äskettäinen käyttäytyminen on ristiriidassa sitoutumisemme kanssa monimuotoisuuteen ja tasa-arvoon, CTV on poistanut  I Do Redo -sovelluksen kaikista Bell Media -kanavista ja -alustoista, CTV:n lausunnossa todettiin.

Ystävysten välit viilenivät sen jälkeen, kun Mulroney nosti esiin "valkoisen etuoikeuden" vuonna 2020. Ystävyyteen on vaikuttanut Page Six -julkaisun mukaan myös se, kun Meghan ajattelee ystävänsä haluavan hyötyä statuksestaan.

Välirikkoon liittyvistä puheista huolimatta Meghanin on kuitenkin kerrottu lähettäneen maaliskuussa Mulroneylle kukkasia tämän syntymäpäivän kunniaksi.

Näin kohu tv-ohjelmasta sai alkunsa

Kaikki sai alkunsa, kun Exeter julkaisi Instagram-tilillään viestin seuraajilleen, jossa kehotti kannattamaan black lives matters -liikettä. Exeterin mukaan Mulroney olisi loukannut hänen kehotustaan asiasta. 

– Keskustelumme johti siihen, että hän lähetti minulle lopulta uhkauksen viime keskiviikkona, Exeter kertoi Instagramissa. 

Exeter väittää, että uhkaus oli suoraan Valkoinen etuoikeus -kirjasta. Exeter kertoi keskustelleensa asiasta Mulroneysin yhteistyökumppanien kanssa asiasta. 

– Ajattelet, että äänelläsi on merkitystä. Sillä on silloin ainoastaan merkitystä, jos sanot sen ystävällisesti ja niin, että et loukkaa ketään toista. Onnea, Exeter puhui videolla. 

Exeter ihmetteli myös sitä, miten Mulroney ei voi kannattaa liikettä, kun hänen paras ystävänsä Meghan on väitetysti "yksi maailman kuuluisimmista mustista naisista". 

Anteeksipyyntö

Mulroney pyysi anteeksi tapahtunutta Exeteriltä.

– Kuten moni on voinut huomata, oli meillä erimielisyytemme. On perusteltua, että hän sanoi, että en tee tarpeeksi töitä, kun on kyse tärkeästä ja vaikeasta keskustelusta epäoikeudenmukaisuuden ympärillä yhteiskunnassamme, hän kirjoitti.

Hän myös kertoi poistuvansa sosiaalisesta mediasta ja käyttävänsä aikansa pohtimiseen, oppimiseen ja kuunteluun. Hän ehdotti myös, josko Exeter ottaisi hänen tilinsä haltuun ja kertoisi tarinansa. Hän kertoi olevansa valmis tarjoamaan kaikki resurssinsa ja alustansa rasismin vastaisessa taistelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja