Prinssi Harryn ja Meghan Marklen yhteen saattaneen naisen henkilöllisyys paljastui – "Se oli ehdottomasti järjestetty"

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen yhteen saattanut henkilö on Harryn lapsuudenystävä Violet von Westenholz. 

Pitkään on tiedetty, että prinssi Harry ja hänen kihlattunsa Meghan Markle tapasivat vuonna 2016 sokkotreffeillä yhteisen ystävän kautta, jonka henkilöllisyyttä ei ole paljastettu. Arvailuja on ollut moneen suuntaan ja vaihtoehtoina ovat olleet muun muassa Marklen parhaat ystävät Jessica Mulroney sekä Markus Anderson, joka nähtiin pariskunnan seurassa heidän ensimmäisessä julkisessa esiintymisessään.

Hiljattain paljastui, että kyseinen ystävä oli kuitenkin prinssi Harryn lapsuudenystävä Violet von Westenholz. Hänen isänsä on paroni ja Harryn isän prinssi Charlesin hyvä ystävä. Von Westenholz on kuulunut Harryn läheisimpien ystävien joukkoon jo vuosia. Hänen nuorempaa sisartaan Victoria von Westenholzia pohdittiin joskus jopa mahdolliseksi tyttöystäväksi Harrylle. 

Markle ja von Westenholz ystävystyivät kun von Westenholz teki PR-työtä muotitalo Ralph Laurenille. Von Westenholz mietti tällöin, että Markle ja prinssi voisivat todella sopia toisilleen. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäistä kertaa alkukesästä 2016, eivätkä he tienneet ennen tapaamistaan toisistaan lähes mitään. 

– Se oli ehdottomasti järjestetty. Ne olivat sokkotreffit. En tiennyt juuri mitään hänestä. Kun hän sanoi, että hän haluaa saattaa meidät yhteen, kysyin häneltä ainoastaan, että onko hän mukava, Markle muisteli parin ensitreffejä haastattelussa kihlausuutisen jälkeen. 

Prinssi Harry ja Meghan Markle kertovat kihlauksestaan 2:41

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat