Herttuatar Meghan matkusti yksin kotimaahansa – osallistuu salaisille vauvakutsuille

Herttuatar Meghan juhlii tulevaa esikoistaan ystäviensä kanssa.

Esikoistaan odottava herttuatar Meghan on matkustanut salaiselle lomalle New Yorkiin. Hän osallistuu ystäviensä järjestämille vauvakutsuille tänään tiistaina 19. helmikuuta.

Meghanin paras ystävä Jessica Mulroney vastaa juhlien järjestelyistä. Juhliin osallistuu 15 henkilöä. Huhujen mukaan juhlat pidetään hotellissa Upper East Sidella.

Harper’s Bazaarin lähteen mukaan Meghan suunnitteli matkan kuukausia sitten. Hän ei ole käynyt New Yorkissa kertaakaan häiden jälkeen.

– Matka on ihana mahdollisuus vaihtaa kuulumisia ystävien kanssa ja viettää aikaa rakkaassa kaupungissa, Meghanin lähipiiriin kuuluva lähde kertoo.

Suurimman osan lomastaan Meghan on viettänyt nauttien luksushotellinsa mukavuuksista ja yksityisistä aterioista. Hänet on kuitenkin nähty myös kahvilassa Jessica Mulroneyn kanssa.

– Matka on ollut rentouttava. Mikään ei ole parempaa kuin ystävien näkeminen. Meghan lentää kotiin rentoutuneena ja virkistyneenä, ja mukanaan paljon uusia vauvanvaatteita, lähde jatkaa.

Meghan on kotoisin Los Angelesista, jossa hänen äitinsä Doria Ragland yhä asuu. Vaikka Meghan asuu nykyisin Britanniassa, hän on säilyttänyt läheiset välit ystäviinsä, joihin tutustui ennen prinssi Harryn kanssa avioitumista.

Lue myös:

    Uusimmat