Heidi Sohlberg harvinaisessa yhteiskuvassa tyttäriensä ja Jarkka-miehensä kanssa – "Meidän perhe"

Heidi Sohlberg paljastaa muuttaneensa yhteen puolisonsa kanssa 4:10
Heidi Sohlberg paljasti MTV Uutisten haastattelussa muuttaneensa yhteen kihlattunsa kanssa.

Heidi Sohlberg julkaisi juhannuskuvia sosiaalisessa mediassa.

Ex-missi Heidi Sohlberg vietti juhannusta miehensä Jarkka Pikkaraisen sekä tyttäriensä Josefinan ja Sofian kanssa. Sohlberg julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa seurue poseeraa juhannustunnelmissa.

Ensimmäisessä otoksessa Sohlberg on miehensä ja tyttäriensä kanssa ja toisessa kuvassa ex-missi on miehensä kanssa kahdestaan.

Sohlberg on lisännyt kuviin aihetunnisteiksi meidän perhe ja juhannus 2022.

Molemmat kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Somessa ihastellaan Sohlbergin juhannuskuvia.

– Niin kaunis perhe.

Sohlberg kertoi viime heinäkuussa, että hän on löytänyt uuden rakkauden. Pariskunnan suhde eteni salamavauhtia ja syyskuussa he kihlautuivat. Sohlberg paljasti MTV Uutisten haastattelussa viime syksynä, että pariskunta asuu jo saman katon alla.

– Sitä moni ihmettelee, että miten voi näin nopealla tahdilla edetä. Kun kokee, että on tavannut oikean ihmisen, niin mitä sitä odottamaan. Tilanteet ja asiat etenevät nopealla vauhdilla, Sohlberg totesi.

Sohlberg oli mukana Maikkarin Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa. Sarjan seitsemännessä jaksossa nähtiin yllätyskäänne, kun Sohlberg ilmoitti lähtevänsä vapaaehtoisesti pois viidakosta.

– Se rakkaus mikä Heidi tuolla teollaan osoittaa, niin ei edes sanat riitä kuvaamaan. Joku ihminen on noin aito ja puhdas, kuten Heidi. Isoa rakkautta. Kyllä meinaa tippa tiulla linssiin, Jaakko Parkkali kuvaili jaksossa.

Heidi Sohlberg sai pakit pinnalliselta treffikumppanilta – tämä bikinikuva oli liikaa:

Heidi Sohlberg sai pakit pinnalliselta treffikumppanilta – tämä bikinikuva oli liikaa 2:14


Lue myös:

    Uusimmat