Heidi Sohlberg sai syövän vuosikontrollissa puhtaat paperit – hoitojen aikana käytetyt vaatteet tuottivat pahaa oloa

Syöpähoidot päättyivät juontaja Heidi Sohlbergilla kuusi vuotta sitten, mutta muistot nostattavat edelleen tunteet pintaan. Hän on heittänyt kaikki hoitojen aikana käyttämänsä vaatteet ja hajuveden roskiin.

Juontaja ja Miss Suomi 2001 Heidi Sohlberg sai puhtaat paperit vuosittaisessa syöpäkontrollissaan. Hän sairasti rintasyövän vuonna 2016, mutta käy edelleen tarkastuksissa joka vuosi. Ja joka kerta tuo käynti saa aikaan kyyneleet.

– Tämä on aina se aika vuodesta, kun vähän jännittää ja on ristiriitaiset fiilikset, mutta kävin siis vuosikontrolliultrassa ja kaikki hyvin. Mä ajattelin, et mulla ei tulisi kyyneleet silmiin, mutta kyllä ne vaan aina tulee. On jännä, miten tämä saa tunteet pintaan, kun on vaan tosi kiitollinen lääketieteelle ja lääkäreille ja hoitajille siitä, että mä oon tässä, Sohlberg liikuttuu Instagramin tarinat-osiossa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jo pelkkä sairaalarakennus ja sairaalan tuoksu herättävät hänessä tunteita ja muistoja.

– Tietty hajuvesi muistuttaa sytostaateista (sen oon kyllä heittänyt jo roskiin). Ja kasa vaatteita, joita käytin Syöpätautien klinikalla, lensi aikoinaan roskiin myös, koska ne tuottivat pahaa oloa. Ihmisen mieli on ihmeellinen, Sohlberg kirjoittaa Instagramissa.

Eräs nainen pysähtyi klinikan parkkipaikalla Sohlbergin jutuille ja kiitteli häntä siitä, miten avoimesti hän on matkastaan seuraajilleen kertonut.

– Sitä aina unohtaa sen, että tää on vaan mun tapa käsitellä näitä. Sitten, kun tajuaa, mitä tää antaa muille, niin huh. Hänelläkin ihanat untuvikkohiukset pikkuhiljaa kasvoi päässä. Muistan sen hetken itsekin, kun alkoi kasvaa hiuksia hoitojen jälkeen. Huh huh. Mutta aurinko paistaa ja kaikki on hyvin, kaikki on hyvin, kaikki on tosi hyvin mulla tällä hetkellä, Sohlberg päättää tunteikkaan Instagram tarinat-päivityksensä.

Lue myös:

    Uusimmat