Katso ihastuttava kuvapari! Heidi Sohlbergin tytär Josefina täytti 15 vuotta: ”Meillä on syvä ystävyyssuhde”

Äitinsä lapsena menettänyt Heidi Sohlberg kertoo äitienpäivän merkityksestä:"Olemme onnistuneet kasvattamaan hienoja teinityttöjä" 4:25
Heidi Sohlberg kertoo, miksi on teini-ikäisten tyttäriensä kanssa välillä myös kynnet vastakkain.

Heidi Sohlbergilla on kaksi teini-ikäistä tytärtä, joista vanhemmalla on tänään syntymäpäivä.

Juontaja Heidi Sohlbergin kahdesta tyttärestä vanhempi, Josefina Sohlberg, viettää tänään 21. kesäkuuta 15-vuotissyntymäpäiväänsä. Onnellinen äiti päivitti Instagramiin tyttärelleen onnitteluviestin kera kahden valokuvan.

Voit selata valokuvia nuolista. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tuntuu hurjalta, miten aika rientää…mutta ihanaa nähdä, kuinka upea nuori nainen sinusta on kasvanut. Kuva valehtelee, et ole vielä minua pidempi. Onnea Jossa 15v, Heidi kirjoitti humoristisesti kahden Instagram-kuvan yhteyteen.

Vuosiin on mahtunut Heidin mukaan kaikenlaista, mutta hän on erityisen kiitollinen suhteestaan Josefinan kanssa.

– Olen kiitollinen siitä, että meillä on myös äiti-tytär-suhteen lisäksi syvä ystävyyssuhde. Ja toivon, että sellaisena se myös säilyy, voit aina luottaa muhun kuin vuoreen, ja ei ole mitään asiaa, mistä äidille ei vois puhua, Heidi kirjoitti koskettavasti.

– ”Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot.” Rakastan sinua avaruuteen asti ja takaisin, aina ja ikuisesti, muistathan sen joka ikinen päivä, Heidi päätti tunteikkaan kirjoituksensa.

Heidillä on myös toinen, pari vuotta Josefiinaa nuorempi, tytär, Sofia Sohlberg, avioliitostaan Niklas Sohlbergin kanssa. Pari erosi vuonna 2018. Heidi on löytänyt uuden rakkaan ja on kihloissa Jarkka Pikkaraisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat