Heidi Sohlberg löysi uuden rakkauden – kommentoi iloista uutista MTV:lle: "Niinhän sitä sanotaan, että ei se etsimällä löydy"

2:14
Heidi Sohlberg sai pakit pinnalliselta treffikumppanilta – tämä bikinikuva oli liikaa

Heidi Sohlberg vahvistaa MTV Uutisille olevansa parisuhteessa. Uusi rakkaus löytyi elämään yllättäen.

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Sohlberg oli päivittänyt muuttuneen parisuhdestatuksensa yksityiselle Facebook-tililleen, mutta vahvisti iloiset uutiset torstaina MTV Uutisille.

– Kyllähän se paikkansa pitää, turhaan minä sitä kiellän, onnellinen Sohlberg viestitti.

Hän kertoo, että rakkaus astui hänen elämäänsä todella yllättäen.

– Niinhän sitä sanotaan, että ei se etsimällä löydy. Hän tuli mun ja lasten elämään juuri oikealla hetkellä. Olen todella onnellinen.

Kolme vuotta sitten puolisostaan ja lastensa isästä eronnut Sohlberg, 40, kertoi keväällä MTV Uutisille törmänneensä sinkkumarkkinoilla mitä erikoisimpiin tilanteisiin.

Sohlberg kertoi haastattelussa muun muassa sopineensa Tinder-treffit, jotka kuitenkin peruuntuivat, kun mies näki ex-missistä paljastavan kuvan.

– Olen siinä bikineissä ja nojasin palmua vasten. Siinä näkyy selluliittia ja kropassa näkyy ja saakin näkyä minun elämäni, Sohlberg kertoi.

– Oikeasti hän kirjoitti minulle, että minun edelliset naiseni ovat kaikki olleet aina hyvässä kunnossa. Jos se olisi ollut livenä paikan päällä, minä olisin varmaan tirvaissut.  

Sohlberg on kertonut julkisuudessa avoimesti rintasyövästään. Syöpäleikkauksesta tuli heinäkuussa kuluneeksi viisi vuotta. Ex-missi sai kuitenkin jo aiemmin kesällä lääkäriltä iloisia uutisia.

– Lääkäri soitti tehostetun rintasyöpäseurannan polilta. Kontrolli verikoetulokset pelkkää priimaa ja loppuvuodesta voin lopettaa syöpälääkkeen, jota olen syönyt kohta 5 vuotta. Voin kertoa, että en muista koska Oisin ollu näin iloinen ja onnellinen, hän hehkutti kesäkuun alussa Instagram-tilillään.

20 vuotta sitten Suomen kauneimmaksi kruunattu Sohlberg nähdään syksyllä mukana Miss Suomi -kilpailun tuomaristossa. Muut tuomariston jäsenet ovat huippumalli ja yrittäjä Anne Kukkohovi sekä More Than Beauty Academyn pääkouluttaja ja arvostrategi Jaana Villanen. Median edustaja paljastetaan lähempänä finaalia.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja