Fani tatuoi huuleensa Tuulin uuden biisin sanat – laulaja inspiroitui ja otti itselleen samanlaisen: "Siinä se kuulkaa on"

Sydänystävät Tuuli ja Mikael Renwall kertovat, mitä tapahtuisi jos heidän väliinsä tulisi uusi mielitietty:"Tässä on ollut pari muuttujaa..." 2:00
Sydänystävät Tuuli ja Mikael Renwall kertovat, mitä tapahtuisi jos heidän väliinsä tulisi uusi mielitietty:"Tässä on ollut pari muuttujaa..."

Laulaja Tuuli otti faninsa innoittamana tatuoinnin.

Laulaja Tuuli ja räppäri Ibe julkaisivat perjantaina Onlyfans-nimeä kantavan yhteiskappaleen.

Muutama päivä ennen uutuussinglen julkaisua Tuuli jakoi videopalvelu TikTokiin klipin, jossa hän kertoi lähettävänsä Onlyfans-kappaleen ennakkokuunteluun yhdelle kyseistä videota kommentoivalle henkilölle. Videon kommenttikenttään jätettiin muutamassa päivässä miltei 2000 kommenttia.

Voittajaksi valikoitui lopulta kommentti, jonka kirjoittaja lupasi ottaa huulensa alle tatuoinnin, mikäli hän saisi Tuulin ja Iben kappaleen kuultavakseen etukäteen.

Kommentoija jakoi vain hetkeä myöhemmin omalle TikTok-tililleen videon, jossa hän lunastaa lupauksensa ja ottaa huulensa sisäpuolelle Baby on bad -tekstillä varustetun tatuoinnin. Kyseinen lausahdus kuullaan Tuulin ja Iben kappaleen kertosäkeessä.

Fanin tatuointitempaus teki Tuuliin lopulta niin suuren vaikutuksen, että laulaja päätti ottaa samanlaisen tatuoinnin myös itselleen. Hän jakoi TikTok-tililleen videon, jossa hän ottaa Baby on bad -tekstitatuoinnin niin ikään huulensa sisäpuolelle.

– Siinä se kuulkaa on, eli lupaus lunastettu, laulaja sanoo videon lopussa uutta tatuointiaan esitellen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat