Oletko pistänyt merkille Käärijän rintaa koristavan Rammstein-tatuoinnin? Taustalla huvittava tarina: "Se on väärin tehty"

Vieraana UMK-voittaja Käärijä: Näillä eväillä Euroviisuihin 10:30
Katso videolta: Käärijä kertoo, kuinka hänen tyylinsä syntyi – ja miksi hän ei aio laulaa englanniksi

UMK-voittaja Käärijän Rammstein-tatuointi ei ole aivan virheetön.

Artisti Jere "Käärijä" Pöyhönen voitti lauantaina 25. helmikuuta ylivoimaisesti Uuden Musiikin Kilpailun ja näin ollen hänet lähetetään edustamaan Suomea Euroviisuihin Liverpooliin toukokuussa. Käärijän kisakappale on Cha Cha Cha, jota on kuunneltu Spotifyssä jo lähes 4 miljoonaa kertaa. 

Kappale on saanut inspiraationsa saksalaisyhtye Rammsteinin musiikista. Käärijällä on rinnassaan tatuoituna Rammsteinin logo, jolla on oma, huvittavakin tarinansa. Tatuointi nimittäin ei ole aivan putkeen tehty. 

– Poikien kanssa oltiin Thaimaan reissulla ja siinä hetkessä sitten päätin, että haluan ehkä jonkinlaisen tatskan ottaa. Ja no, sitten Rammstein tuli vastaan ja näin tuon tatskan ja päätin, että haluan tämmöisen. Tuo tatskahan on itseasiassa mennyt pilalle, se on väärin tehty, artisti kertoi maanantaina 27. helmikuuta Huomenta Suomi -ohjelmassa.

– Aluksi se oli vielä, että he meinasivat tatuoida tuon R:n väärinpäin, tai koko tuon logon. Mutta saatiin se sitten oikeinpäin siihen onneksi. Se on ihan kiva siinä. 

Käärijä ei väärin tehtyä tautointiaan kuitenkaan harmittele, päinvastoin. Artisti on mielissään siitä, että tatuoinnilla on tarina, eikä aio kertomansa mukaan sitä koskaan lähteä korjaamaan. 

Alla kuva siitä, miltä Rammsteinin logo näyttää oikeasti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tässä puolestaan Käärijän Rammstein-logo tatuoituna rintaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat