Esa Tikkanen avasi suunsa Jesse Puljujärven tilanteesta – "Hänellä ei ollut sitä, mitä Edmontonissa tarvitaan"

Jesse Puljujärvi teki vuoden sopimuksen Kärppien kanssa –"Tavoite on vielä NHL, mutta toisessa joukkueessa" 2:36
Videolla Jesse Puljujärven mietteitä Kärpät-sopimuksestaan.

Edmonton Oilersin riveissä pitkään uransa aikana pelannut Esa Tikkanen avasi sanaisen arkkunsa Jesse Puljujärven tilanteesta omalla Twitter-tilillään.

Ilman NHL-sopimusta tällä hetkellä oleva Puljujärvi solmi tiistaina sopimuksen SM-liigassa pelaavan Kärppien kanssa. Sopimus sisältää option NHL-sopimuksesta, mutta se umpeutuu 1. joulukuuta mennessä. Tuoreen Kärpät-sopimuksen myötä näyttää vahvasti siltä, ettei Puljujärveä nähdä enää Edmontonin paidassa.

Puljujärven tilanne on syystäkin herättänyt laajalti keskustelua ympäri kiekkoilevan maailman. Oman lusikkansa soppaan iski myös kiekkoikoni Esa Tikkanen, jolle Edmonton on erittäin tuttu organisaatio.

– Puljujärvellä ei oikeastaan koskaan ollut sitä, mitä Edmonton Oilersissa menestymiseen tarvitaan. Hän on todella taitava pelaaja, mutta Edmontonissa tarvitaan jotain enemmän. Uskokaa minua, minä tiedän, Tikkanen kirjoittaa Twitter-tilillään.

Tikkanen toivoo kuitenkin Puljujärvelle pelkkää hyvää, vaikka tie Edmontonissa näyttäisikin tulleen tiensä päähän. Viisinkertainen Stanley Cup -voittaja avasi Edmontonissa vallitsevaa toimintakulttuuria räväkästi.

– Edmonton on 100-prosenttinen jääkiekkokaupunki, jossa kaikki odottavat sinun antavan 110 prosenttia. Ei vain pelipäivinä, vaan koko ajan. Rakastin sitä, mutta tiedän sen olevan vaikeaa monille pelaajille. Varsinkin, jos olet nuori poika, jolta odotetaan paljon, Tikkanen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat