Erikoinen tapaus: Nuorten Leijonien pelaajan piti olla MM-leirillä – ilmoitettu sittenkin kokoonpanoon illan SM-liigan ottelussa

Suomen alle 20-vuotiaiden MM-leiriryhmään ilmoitettu Otto Kivenmäki on Tshekin-leirivalmistautumisen sijaan Porin Ässien kokoonpanossa keskiviikon Liiga-ottelussa KooKoota vastaan.

Kivenmäki nimettiin viime torstaina 14 hyökkääjän joukkoon, jotka jatkavat paikan hakemista joulun jälkeen käynnistyviin nuorten MM-kisoihin.

Vierumäen leirin päätyttyä tiistaina joukkue jatkaa torstaiaamuna Tshekin Brnoon, jossa se pelaa perjantaina harjoitusottelun Saksaa ja sunnuntaina Kanadaa vastaan.

Kivenmäki ei sen sijaan ole mukana Tshekkiin jatkavassa ryhmässä, sillä hänet on ilmoitettu illan KooKoo-ottelussa ykkösketjun laitahyökkääjäksi Ässien kokoonpanoon.

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula vahvistaa MTV Urheilulle, että Kivenmäki on palannut Poriin tiistaina eikä lähde mukaan MM-leirille.

– Se tuli meille vähän yllätyksenä. Kai se alkuperäinen suunnitelma oli karsia joukkuetta harjoituspelien jälkeen, mutta Otto ilmoitti tiistaina, että hän on matkalla Poriin, Kerttula ihmettelee.

– Siinä on kaikki, mitä me tiedämme, hän jatkaa.

19-vuotias Kivenmäki on tällä kaudella pelannut Ässissä 28 liigaottelua tehoin 2+6=8. Hän on kuulunut 20-vuotiaiden maajoukkueessa runkopelaajiin.

Lue myös:

    Uusimmat