Erik Haula hyppäsi pudotuspelitaistelusta toiseen: "Katsotaan huomenna missä asutaan"

4:21
Videon raportissa Haulan avauspiste Florida Panthersin paidassa.

Erik Haula sai pistetilinsä auki uudessa NHL-seurassaan Florida Panthersissa, mutta joutui pettymään ottelun lopputulokseen. Playoffpaikasta taistelu runkosarjan lopussa on sentterille tuttua hommaa. 

Erik Haula siirtyi ennen siirtotakarajan umpeutumista Carolina Hurricanesista Florida Panthersiin, joka taistelee kovaa pudotuspelipaikasta. Matkaan tuli pieni mutka, kun Toronto Maple Leafs nappasi Panthersin kotiareenalla 5–3-voiton

Panthers on neljän pisteen päässä Itäisen konferenssin viimeisestä villi kortti -paikasta. Haulan vanha seura Hurricanes on kaksi pistettä edellä, vaikka tilillä on kaksi ottelua vähemmän. 

Haula sai ensimmäisen pisteensä Panthersin paidassa toisessa ottelussaan, kun hän syötti Mike Hoffmanin tekemän 2–1-johtomaalin. 

– Aika tunteikas peli, jossa huomasi sen tärkeyden. Aloitimme hyvin, mutta sitten ote vähän hiipui, Haula sanoi MTV Urheilulle ottelun jälkeen. 

Haula sanoi, että hän on tottunut taistelemaan playoff-paikasta kauden loppupuolella. 

– Tietysti haluaisit olla siinä kuplassa ykkösenä 20 pisteen johdossa. Kivoja pelejä nämä kuitenkin ovat. 

"Kyllä asiat siitä järjestyvät"

Haula oli ennen siirtotakarajaa spekuloinneissa mukana, koska hänen sopimuksensa umpeutuu tähän kauteen. Sikäli Panthersin ja Carolinan välinen kauppa ei ollut hänelle yllätys. 

– Kaikki on hyvin. Katsellaan huomenna missä asutaan, Haula lohkaisi. 

Panthersilla lienee ajatuksia jatkosopimuksen sorvaamisesta suomalaishyökkääjänsä kanssa, mutta halutessaan Haulalla on koko kenttä avoinna rajoittamattomana vapaana agenttina. 

– Ei sitä (sopimusta) tule mietittyä. Pelataan niin hyvin pystyy, kyllä ne asiat siitä järjestyvät. 

Panthersin keskusta on napakasti suomalaisten hallussa. Haula pääsee nauttimaan suuren suomalaisen, Aleksander Barkovin, seuratoveruudesta. 

– Sasha on supertähti ja hyvä tyyppi. Mielellään samaan remmiin astui. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.