Emma palaa innolla arkeen pudottuaan Love Islandista: "Tuntui hirveältä jättää oma elämä hetkeksi tauolle"

1:10

Love Island Suomi -sarjassa tiputettiin lauantaina kaksi kilpailijaa, Emma ja Refai. Emma saapui saarelle yhdessä Auran kanssa, ja he pitivät tiiviisty yhtä Emman putoamiseen saakka.

VIDEO: Love Island Suomi esittelee: Emma

Emma tippui Love Island Suomi -kisasta viime lauantaina ja televisiossa nähtiin, kuinka Aura otti Emman putoamisen erityisen raskaasti. MTV.fin haastattelussa  Emma toteaa, että hänellä syntyi Auran kanssa vahva yhteys. 

– Meillä klikkasi Auran kanssa heti. Ymmärsimme toisiamme ilman, että sanoimme kaikkea ääneen.

– Mitä ihastumiseen tulee, olen sellaisen suhteen aika varovainen. Vaikka heittäydyn, intuitioni sai minut varautumaan siihen, että suhteemme Patrickin kanssa saattaa mennä näin, Emma toteaa.

Emma lähentyi nopeasti Patrickin kanssa, ja pari viihtyi pitkään yhdessä. Lopulta kommunikointiongelmat saivat heidät eroamaan. Pian Anku iski silmänsä Patrickiin, ja valitsi hänet parikseen. 

–  Kuviomme Patrickin kanssa oli välillä sellainen rikkinäinen puhelin. Puhuimme, mutta aina liian myöhään. Oletettiin, että ymmärsimme oikein toisen sanomiset, mutta saatettiin ymmärtää aivan väärin, Emma pohtii.

Emma ei kadu mitään tekemäänsä

Emma pohtii, ettei muuttaisi mitään tekemäänsä jos voisi. Hän haluaa luottaa siihen, että asiat tapahtuvat tarkoituksella.

– En varmaan edes osaisi tehdä mitään toisin. Haluan, että tilanteet menevät omalla painollaan ja tuntuvat oikealta.

Haastattelussa Emma kertoo, että palaa innolla takaisin normaalielämäänsä.

– Rakastan omaa elämääni niin paljon, että oli iso kynnys heittäytyä uuteen haasteeseen. Tuntui hirveältä jättää oma elämä hetkeksi tauolle, hän sanoo ja jatkaa:

– Tämä kokemus sai näkemään, kuinka paljon minulla oikein on, ja kuinka paljon enemmän minulla on tämän kokemuksen jälkeen.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja