Love Islandin peli käy liian raskaaksi – kisa samasta miehestä johtaa kyyneliin

Ankulla on Love Island Suomen alusta saakka ollut vaikeuksia löytää kipinää pariensa kanssa. Nyt Anku on kuitenkin tunnustanut olevansa kiinnostunut Patrickista, joka on jo pitkän aikaa ollut Emman pari saarella. 

VIDEO: Love Island Suomi esittelee: Emma

Eilisessä jaksossa itkettiin oikein urakalla, kun Emma ja Anku selvittelivät välejään vaikean tilanteensa vuoksi. Tällä hetkellä molemmat heistä ovat kiinnostuneita Patrickista.

Vaikean tilanteen selvittely sai molemmat kyyneliin, jonka jälkeen Patrick pyrki saamaan keskustelun auki Emman kanssa, joka kuitenkin kieltäytyi puhumasta tunteistaan.

Myöhemmin naiset päätyivät puhumaan uudelleen toisilleen.

– Minua ei haittaa, vaikka minusta tuntuisi pahalta. Se, mitä teidän välillä on, ei kuulu minulle, Emma toteaa Ankulle.

Anku toteaa, ettei lähde sille linjalle, jos se satuttaa Emmaa, koska kukaan ei halua nähdä tätä surullisena. 

– Ei kukaan halua nähdä ketään surullisena. Olet niin ihana ja herttainen, olemme kavereita. Sen myötä näen koko ajan, kuinka teet itseäsi tykö Patrickille, Emma vastaa, ja jatkaa:

– Se, ettemme ole voineet puhua Patrickin kanssa ei ole sinun syytäsi vaan Patrickin.

Loppuun Emma toteaa, että ovat Ankun kanssa molemmat samasta syystä saarella, joten hänen tulee kuunnella omia tunteitaan.

Jännittävän tilanteesta tekee se, että saarelle saapui eilen myös hämeenlinnalainen Nelli, joka kertoi olevansa myös kiinnostunut Patrickista.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat