”Ei hänelle voi mitään opettaa” – Ferrarin tallipomo puhuu Sebastian Vettelin vaikeuksista ja ylistää ”poikkeuksellista” Charles Leclercia

Alkukaudesta Ferrarilla kakkoskuskiksi nimetty Charles Leclerc on näyttänyt epäilijöilleen – tallipäällikkö Mattia Binotto mukaan lukien – että hänestä on italialaistiimin kantavaksi voimaksi jo hyvin pian.

Leclerc ajoi vahvasti kolmoseksi Britanniassa, kun taas Sebastian Vettel sortui hölmöön virheeseen rysäyttämällä voimalla Max Verstappenin perään.

Tallipomo Binotto ei lähde enempää soimaamaan tai kouluttamaan nelinkertaista mestaria.

– Se oli vaikea kisa Sebastianille. Hän teki virheen, tietää sen ja on pahoillaan siitä, mutta pystyy jatkamaan tästä, Binotto vakuutti italialaismedialle Sky Sportsin haastattelussa.

– Hänen kisavauhtinsa ei ollut Charlesiin verrattuna niin huonoa. Hän on ammattilainen ja tietää vaikeutensa. Meidän täytyy auttaa häntä löytämään tarvitsemansa asiat.

– Hänen täytyy aloittaa siitä, että hänen kisavauhtinsa oli hyvää. Ei hänelle voi mitään opettaa. Hän tietää, miten tärkeää on olla tekemättä tiettyjä virheitä, Binotto linjasi.

Leclerc on tuonut Ferrarille kesän mittaan paljon ilon aiheita. Itävallassa monacolainen hävisi 21-vuotiaiden kuuman taistelun Verstappenille, mutta nyt Leclerc osasi jo seuraavassa kisassa kohottaa kyynärpäänsä vastaavassa tilanteessa.

– Charles ajoi fantastisen kisan siinä, miten hän taisteli, puolusti itseään ja hyökkäsi. Hän on poikkeuksellinen kuski ja tänään hän antoi siitä näytteen, Binotto ylisti.

MM-pisteissä Leclerc nousi vain kolmen pinnan päähän Vettelistä.

Lue myös:

    Uusimmat