Bobby, 40, alkoi kuihtua silmissä – ex-pelaajan häitä seurasi sydäntäsärkevä viesti

Jalkapallojätti Manchester Unitedin entinen akatemiapelaaja Bobby Power, 40, kuoli vain kaksi viikkoa häidensä jälkeen.

Manchester Unitedin akatemiaan nuoruudessaan kuuluneen Powerin terveys alkoi pettää viime syksynä. Hän tunsi olonsa epätavallisen väsyneeksi harrastuksensa vuorikiipeilyn yhteydessä. Silmät ja iho alkoivat sittemmin kellastua ja ruokahalu lähteä.

Powerilla diagnosoitiin haimasyöpä, jonka ennuste on huonompi kuin yhdenkään muun syövän. Keskimääräinen elinajan ennuste on vain puoli vuotta diagnoosista.

Halusi elää tyttäriensä takia

Power siirrettiin haimasyöpädiagnoosin jälkeen sairaalaan Oldhamiin. Jopa kolmesti päivässä kuntosalilla käynyt ja vuosien ajan personal trainerina Manchesterissa toiminut lihaksikas mies rupesi kuihtumaan silmissä. 

Powerin äiti Estrella Barry sanoi LBC:n mukaan, että Power vietti loppuaikansa yrittäen löytää parannuskeinon. Mies halusi elää kolmen tyttärensä takia.

– Hän teki kaiken voitavansa, Barry kertoi.

"Oli kuin pieni luuranko"

Power ehti mennä elämänsä viimeisenä kuukautena helmikuussa naimisiin Jemma Power-Blissin kanssa. Häätilaisuus järjestettiin ystävänpäivänä saattokodissa perheen ja ystävien läsnäollessa.

Häät olivat Powerin äidin Barryn mukaan "sitä mitä hän halusi".

– Hän ei pystynyt kävelemään tai mitään. Hän oli kuin pieni luuranko, Barry totesi koruttomasti.

Kaksi viikkoa häätilaisuudesta, 29. helmikuuta, Power kuoli.

– Kirjoitan särkyneellä sydämellä, että isäni Bobby kuoli rauhallisesti tänä aamuna koko perheensä ympäröimänä, Powerin Instagram-tilillä kirjoitettiin tuona päivänä.

– Olemme kaikki niin ylpeitä hänestä, rohkeimmasta ja vahvimmasta miehestä, jonka olemme koskaan tavanneet ja jonka tulemme koskaan tapaamaan, hän oli todellinen spartalainen loppuun saakka. Hän on jättänyt valtavan vaikutuksen jokaiseen tapaamaansa ihmiseen, emmekä tule koskaan unohtamaan häntä. Rakastan sinua ikuisesti isä, lepää paratiisissa, sankarimme. 

Lue myös:

    Uusimmat