Avan huulitäytekokeilulla muhkeat seuraukset – unohtuiko allergiatesti?

Naisen huulitäytekokeilu ei olisi voinut mennä enempää pieleen.

The Sun kertoo Ava Austenista, joka jakoi sosiaaliseen mediaan täyteainekokeilunsa hurjat seuraukset. Alun perin Ava halusi hankkia hiukan volyymia huuliinsa, mutta allergisen reaktion myötä lopputulos oli jotain aivan muuta.

Ikävän reaktion takia Avan huulet paisuivat moninkertaisiksi. Huulten lisäksi myös Avan kasvot turposivat. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla on kolme erillistä videoklippiä. Ensimmäisessä Ava on matkalla täyteainehoitoon, seuraavaksi hän esittelee hurjalla tavalla turvonneita huuliaan ja viimeisellä videolla paisuneita kasvojaan.

Videota on katsottu yli 140 000 kertaa.

– Näin videolla kolme eri ihmistä, kommentoi eräs katsoja.

Avan myöhemmät videot näyttävät, että turvotus hänen kasvoillaan on laskenut. 

Unohtuiko allergiatesti?

Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology -julkaisun mukaan pistettävät täyteaineet ovat yleensä hyvin siedettyjä, eikä niissä ole todettu pahoja sivuvaikutuksia. Yleisimmät sivuvaikutukset ovat turvotus, punoitus, mustelmat ja kipu pistettävässä kohdassa. 

Nao Medical muistuttaa, että ennen täyteainehoitojen ottamista on syytä tehdä allergiatesti. Sen avulla varmistetaan, ettei täyteaine sisällä mitään aineita, joille asiakas voi olla allerginen. Täyteaineissa käytetään esimerkiksi hyaluronihappoa, kollageenia ja polymeereja. Täyteaineiden ainesosia pidetään yleisesti turvallisina, mutta niille voi silti olla allerginen. 

Allergiatesti on yksinkertainen ja helppo toimenpide, jossa pieni määrä täyteainetta pistetään esimerkiksi käsivarteen tai korvan taakse. Aluetta seurataan 24–48 tuntia allergisen reaktion varalta. Oireita allergiasta voivat olla esimerkiksi punoitus, turvotus ja kutina. 

Lue myös:

    Uusimmat