Chloe yritti saada botoxin avulla kauniimman hymyn ja kauhistui lopputuloksesta

Viisi väittämää esteettisistä hoidoista: Ovatko ulkonäöstään huolta pitävät miehet miehekkäitä? 1:44
KATSO MYÖS: Mikael Renwall vastaa viiteen yleiseen väittämään esteettisistä hoidoista.

Naisen hymy jäätyi hurjalla tavalla huonosti laitettujen pistoshoitojen myötä.

Kanadalainen tiktokkaaja kertoo muuttuneensa epäonnistuneen botuliinikokeilun myötä "sarjamurhaajan näköiseksi".

Chloe Elliesin tapauksesta uutisoi New York Post. Ellies oli hankkinut botoxia korjaamaan hymyään, joka hänen mielestään paljasti liikaa ikeniä. Botuliinipistosten myötä naisen hymy kuitenkin ikään kuin jäädytti hänen ilmeensä niin, ettei hymyssä paistanut läpi ilo tai mikään aito lämpö.

Ellies on jakanut TikTokiin 100 päivän mittaiseksi venyneen saagansa.

– Katso, kuinka botox alkaa aktivoitua, Ellies esittelee videollaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videon on nähnyt noin 87 000 käyttäjää.

Hymyn korjaus oli spontaani päätös

Lähtötilanteessa Elliesin silmien alle ja nenänpieliin on piirretty valkoisella kynällä operoitavat alueet. Kuvassa hän kummastelee, miksi botoxia laitetaan niin korkealle, vaikka hän oli korjaamassa hymyään.

Todellisuudessa Ellies kertoo jälkikäteen New York Postille, että valkoisella merkatut alueet oli tarkoitettu toista operaatiota varten. Nainen paljastaa, että oli neljä kuukautta aiemmin kokeillut korjata täyteaineilla tummia silmänalusiaan. Lopputulos oli kuitenkin naisen mukaan ollut kamala, ja hän oli katunut kyynelurien täyttämistä.

– En ole varma, oliko se täyttäjän vika vai olinko minä vain huono kandidaatti kyseiseen operaatioon. Fillerit saivat silmäni näyttämään vain kamalammilta, Ellies paljastaa New York Postin haastattelussa.

Hänen mukaansa hänen luomensa näyttivät turvonneilta ja yleisvaikutelma oli alati väsynyt. Neljän kuukauden jälkeen hän otti yhteyttä laittajaan ja pyysi tätä tyhjentämään täyteaineet kyynelurista. Kyseinen laittaja oli matkoilla, mutta suositteli erästä kollegaansa, joka suostui tyhjentämään huonot täyteaineet. 

Ellies kertoo, että heitti kesken poiston kommentin omasta ikenet paljastavasta hymystään ja hoitaja ehdotti botoxia hymyn korjaamiseksi.

Ellies jakoi TikTokissa kuvia, joista näkyy, kuinka botox alkoikaan vaikuttaa hänen ilmeisiinsä.

– Näytän sarjamurhaajalta, Ellies kuvailee itseään kolme päivää operaation jälkeen otetussa kuvassa.

Mitään ei ollut tehtävissä

Myös Elliesin lähipiiri huomasi muutoksen naisen kasvoissa.

– Kolmantena päivänä poikaystäväni kertoi, että näytän siltä tytöltä kauhuelokuvassa "Smile". Juoksin peilille, yritin hymyillä itselleni ja itkin oikeita krokotiilin kyyneleitä, Ellies kertoo.

Ellies panikoi nähtyään jäätyneen hymynsä. Hän kertoo etsineensä pakkomielteisesti tietoa siitä, kuinka botoxilla voi korjata ikenet paljastavaa hymyä, kuinka kauan vaikutus kestäisi, koska se olisi pahimmillaan ja missä kohtaa vaikutukset alkaisivat haihtua.

– Olin täysin maani myynyt saadessani selville, ettei pahin ollut siinä kohtaa vielä edes tapahtunut. Botoxin vaikutukset olisivat suurimmillaan kahden viikon kohdalla ja alkaisivat haihtua aikaisintaan neljän kuukauden kuluttua. Minua nolotti niin paljon ja yritin peittää suuni aina hymyillessäni, Ellies kertoo.

"Muutti kasvoni täysin"

Ellies arvioi, että hänellä kesti sata päivää, ennen kuin pistoksen vaikutukset olivat kadonneet.

– Se muutti kasvoni täysin. Poskeni ovat löysät, silmissäni on nyt ryppyjä, mitä minulla ei siellä ennen ollut, koska poskipääni työntyivät silmiäni vasten hymyillessäni, Ellies kertoo.

Ellies kertoo, että oli palannut hoitajan luokse parin viikon jälkeen.

– Kyynelurien täyteaineet eivät olleet täysin poistuneet, joten tuhlasin aika paljon lisää niiden poistoon. Kerroin heille, että olin kauhuissani hymystäni ja he oikeastaan eivät juuri välittäneet siitä ja kertoivat, että vaikutukset kyllä haihtuisivat ajan kanssa, Ellies kertoo.

Hän ei halunnut paljastaa, missä ja kenellä hän oli käynyt hoitamassa kasvojaan.

Mikä on lip flip?

Cityklinkikan mukaan ikenet paljastavaa hymyä voidaan hoitaa niin kutsutulla lip flip -menetelmällä, jossa botuliinia ei injektoida huulen punaiseen osaan, vaan puna-alueen reunojen ulkopuolelle. Elliellä botoxia oli hänen mukaansa pistetty ihoon huulten yläpuolelle. Lip flip -hoidon tarkoituksensa on saada potilaan huulet näyttämään täyteläisemmiltä ilman täyteainetta.

– Otin yhteyttä lopulta alkuperäiseen täyteaineiden laittajaani ja kerroin hänelle kaiken. Kerroin siitä, miten olin joutunut poistattamaan hänen laitattamat täyteaineensa ja lopulta joutunut maksamaan niiden täydellisestä poistosta. Kerroin myös siitä, kuinka he olivat laittaneet kasvoihini botoxia, joka pilasi hymyni sekä kasvoni ja kuinka silmieni alaluomi venyi ja roikkuu nyt, koska hän täytti kyynelkanaviani liikaa. En pysty ehkä ikinä enää korjaamaan sitä, Ellies kertoo.

Alkuperäinen täyteaineden laittaja oli hyvin pahoillaan tapahtuneista ja on luvannut maksaa kaiken, mitä Ellies on joutunut itse maksamaan korjatessaan kasvojaan.

– Se oli kamala ensikokemus täyteaineiden ja botoxin kanssa. Tavoitteeni on nyt saada alkuperäiset kasvoni takaisin sellaisenaan kuin ne olivat ennen botoxia ja täyteaineita, Ellies kertoo.

"Tämä tapahtui minulle"

Monet TikTok-käyttäjät pystyvät samaistumaan Ellieksen kokemukseen.

– En pystynyt nielemään kiinteää ruokaa kolmeen kuukauteen, kun migreeniäni varten annettu botox siirtyi kurkkuuni, eräs käyttäjä tunnusti.

– Tämä tapahtui minulle kolme kuukautta ennen häitäni. Melkein peruin ne. Olin kauhuissani, paljasti toinen.

– Olen samassa jamassa, enkä pysty nyt edes hymyilemään, tunnusti kolmas.

Katso myös: Toimittaja testasi botoxin – näin kävi

Toimittaja testasi Botoxin 6:25
Onnistuiko lopputulos, kun toimittaja testasi botoxia?

Lue myös:

    Uusimmat