Angela teki strippaavista luurangoista halloween-asetelman – naapurit suivaantuivat "sopimattomasta" esityksestä

Luurangot strippaavat Angelan halloween-asetelmassa 1:14
Luurangot strippaavat Angelan halloween-asetelmassa

Angela loi etupihalleen luurankojen strippiklubin ja sai pian kärttyisen kirjeen naapurustonsa asukasyhdistykseltä.

Angela Navan halloween-asetelma ei kerännyt pelkkää kiitosta. Teksasilaisnainen on naapurustonsa kanssa ongelmissa, koska pani luurankoja strippaamaan pihalleen, kertoo Fox 8. Katso yllä olevalta videolta, miltä asetelma näyttää!

Naapurit tuomitsivat strippaavat luurangot sopimattomiksi

Angela loi etupihalleen "strippiklubin", jossa osa luurangoista tankotanssii ja muut katselevat innoissaan. Jotkut luisista asiakkaista ovat saaneet myös sylitanssin. Yksi on kellahtanut tuolillaan kumoon, kenties päihtymystilansa vuoksi.

Kuten arvata saattaa, Angela sai pian naapuruston asukasyhdistykseltä ilmoituksen siitä, että koristelut ovat "sopimattomia". Angelan mukaan kyseessä on ylireagointi.

– Tämä on minun tapani olla luova ja purkaa tuntojani. Ei tästä ole haittaa. En satuta ketään. Rauhoittukaa. Tämä on vain halloweenia, Angela kommentoi.

Halusi vain tuoda iloa ihmisten arkeen

Angelalle on annettu marraskuun puoliväliin aikaa poistaa luurangot. Naiselle tämä sopii, sillä hän aikoo poistaa ne halloweenin jälkeen joka tapauksessa. Halloween osuu Yhdysvalloissa loka-marraskuun vaihteeseen.

Angela toivoo, että tankotanssivat luurangot voivat vielä tuoda iloa ja naurua muille. Hän on jo saanut hyvääkin palautetta pihastaan.

– Olemme kaikki olleet jumissa kotona, tämä on ollut kauhea vuosi. Päätimme, että jos tämä tuo vähän iloa ja hymyjä jollekulle, sitten olemme onnistuneet, Angela sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat