Mies koristeli pihansa halloweenin kunniaksi "pelottavimmalla" asialla ikinä – tähän voit taatusti samaistua

Mikä olisikaan pelottavampaa kuin vuosi 2020?

Koronaviruspandemian sävyttämä vuosi 2020 jäänee harvalle mieleen positiivisessa valossa. Joihinkin vuosi on tehnyt niin lähtemättömän vaikutuksen, että sitä on alettu kutsua ikävimmäksi tai pelottavimmaksi ikinä. Kurja vuosi on inspiroinut mustan huumorin ystäviä, ja nettimeemeissä vuosi 2020 rinnastuu katastrofimaisiin tilanteisiin.

Vuoden 2020 aiheuttaman kärsimyksen on kääntänyt huumoriksi myös Tennesseessä asuva James Worsham. Koronaviruspandemia, riitaisat presidentinvaalit ja talousvaikeudet innostivat amerikkalaismiehen koristelemaan kotinsa halloween-teemaisesti ensimmäistä kertaa ikinä.

Instagramissa jakamassaan kuvassa Worsham esittelee etupihaansa, jossa komeilee suurin kirjaimin luku 2020.

– Se oli pelottavin asia, jonka kuvitella saattoi…, lukee vuosiluvun vieressä olevassa taulussa.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Vuosi 2020 on pahin miehen muistama vuosi

Taiteilijana ja suunnittelijana työskentelevä ja "mauttomista isävitseistä" tunnettu Worsham kertoo Good Morning American haastattelussa idean syntyneen yksinkertaisesti romupuusta. Mies päätti käyttää jämät hyödyllisellä tavalla. Lopputuloksesta tuli somehitti.

Yleensä mies ei ole panostanut halloween-koristeluihin, sillä hänellä on ollut kiire sisustaa asiakkaidensa koteja. Tänä vuonna yritys on ollut vaikeuksissa koronavirusepidemian sekä luonnonkatastrofin vuoksi. Worsham kertoo, että Nashvilleen maaliskuussa iskenyt pyörremyrsky romutti hänen studionsa tuhoten myös siellä olleet työt.

Niin vuotta 2020.

Oman mausteensa pandemiavuoteen on tuonut se, että Worshamin perheessä on ollut paljon terveyshuolia – joskaan ei koronavirukseen liittyen. Kanadalaiselle CBC:lle Worsham toteaa, että vuosi 2020 on ollut hänelle kirjaimellisesti pelottavin asia, jonka hän voi kuvitella.

– Se on aika lailla pahin vuosi, jonka muistan.

"Yritetään tehdä huonosta vuodesta paras mahdollinen"

Worsham yrittää kuitenkin nähdä synkissä pilvissä hopeareunuksen. Lisääntynyt vapaa-aika on esimerkiksi mahdollistanut sen, että mies on pystynyt luomaan uutta taidetta. Ainakin yksi hänen työprojekteistaan on siirretty ensi vuodelle.

Worsham toivoo halloween-koristelun saavan ihmiset pysähtymään ja hymyilemään. Päivityksen suosion ja sen keräämien kommenttien perusteella näin onkin tapahtunut. Instagramissa päivityksen kommenttikenttä on täyttynyt nauravista emojeista. Lisäksi Worsham kertoo, että ihmiset ovat pysähtyneet hänen talonsa eteen nauramaan ja ottamaan kuvia.

– Joudumme kaikki käymään tätä läpi. Yritetään vain tehdä huonosta vuodesta paras mahdollinen, hän sanoo CBC:lle.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat